Hogyan legyen az államtól független, tisztességes nyugdíjad anélkül, hogy közben nem kell önsanyargatva gyűjtögetned évtizedeken át?

 

Foglald le a helyed a május 02-án 18:00 órakor kezdődő élő, teljesen INGYENES webinárra, és megmutatom, hogyan tudsz egy olyan nyugdíjat összerakni magadnak, ami mellett az állami nyugdíjad csak zsebpénz lesz!

Te is tudod:

Az elmúlt időszak történései bebizonyították, hogy nem az állam a fő biztosíték a nyugodt nyugdíjas évekre.

Titkok, amikről szó lesz:

Mi a 7 legfontosabb dolog, amit mindenképpen figyelembe kell vegyél, hogy a nyugdíjmegtakarításod ténylegesen sikeres és eredményes legyen és ne a párnacihában gyűjtögetéssel legyen egyenlő:

E

Hogyan tudsz garantáltan 20%-ot nyerni a befizetett pénzeden?

E

Mikor a legjobb elkezdened megtakarítani? Van olyan, hogy elkéstél vele? És egyáltalán mikor és hogyan lehetséges a legjobb eredményt elérni?

E

Mik azok a tényezők egy ajánlatban, amik becsapósak és igenis figyelni kell rá, hogy ne az apróbetűk áldozata legyél?

E

Megnézzük mire költik a most befizetett nyugdíjjárulékodat? Mert bizony nem áll egy számlán a nyugdíjas éveidet várva.

E

Kiszámoljuk azt is, hogy mennyi járulékod megy most a közösbe, mekkora várható nyugdíjra számolhatsz? Neked érdemes egyáltalán ilyen megtakarítást választani?

E

Megmutatom miért nem veheti el Tőled az állam a megtakarításodat!

E

Beszélünk arról, hogyan tudod fixálni, hogy mikor kapd meg a gyűjtött pénzedet!

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Miért bízhatsz meg dr. Szilágyi-Németh Lillában és csapatában?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatunk.

Tanácsadóként látjuk mi a különbség eredményes, hozamot termelő és költséges kevés hozamot termelő megtakarítások között. Miért? Mert nálunk nem csak annyit jelent egy ügyfél, hogy megkötjük a szerződését, hanem aktívan ápoljuk is a megtakarítási szerződését!

Évente többszáz embernek segítünk döntést hozni ebben a témakörben. Ma már csapatban, hárman dolgozunk a megnövekedett ügyféligények legszívonalasabb kiszolgálása érdekében. 

Személy szerint én a Szeged365 pénzügyi bloggerre vagyok, de már többször volt kíváncsi a véleményemre az egy.hu is, a Webradio is.

Sorozatban veszünk részt a pénzügyi, befektetési képzéseken, hogy a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket.

Független szakértőként átlátjuk az összes ajánlatot, tudjuk, hogy a pénzintézetek az ügyfélért versenyeznek, de tudjuk azt is, hogy nem lehet egyformán mindenkinek jó egy adott termék. Tőlünk nem csak egy típusú megtakaírtásról fogsz hallani: Te fogod eldönteni, hogy önállóan szeretnél félretenni, vagy egy pénzintézet segítségét kéred. Az ügyfelek mindig kiemelik, hogy nem tukmálunk rájuk semmit és az ő igényeiket tartjuk szem előtt.

Úgy beszélgetünk az ügyfelekkel a pénzügyekről, hogy azt könnyen megértik. Nem traktálunk senkit szakszavakkal, hisz más a szakterületük. Talán ez az egyik akadály, ami miatt sokan bele sem fognak. A webinárium is ebben a szellemben épült fel.

„Profizmus és támogatás!”

Nagyon ajánlom Lillát, abszolút ügyfél központú, az én igényeimet és lehetőségeimet figyelembe véve ajánlott több szolgáltatást, amiből végül együtt, a kérdéseimet maximálisan megválaszolva választottunk. Profizmus és támogatás!

Pánczél Szilvia

Kereskedelmi Vezető, Yamuna Kft.

„Emberi léptékű tanácsadás!”

Nos, én már nem csak ajánlom, javaslom is mindenkinek, hogy bármilyen élethelyzetben is van keresse Dr. Szilágyi-Németh Lillát és Bajkó Attilát pénzügyi tanácsért! Tapasztalataim szerint lelkiismeretes, támogató szakemberek. A lehető legoptimálisabb konstrukciók átbeszélésevel a helyes, praktikus és okos döntés meghozatalában segítettek! Pénzügyi kérdések eldöntése során is nyugalmat és biztonságérzetet kaptam. Nem ígérnek! Nem erőszakosan értékesítenek! Olyan emberi léptékű volt az egész folyamat, nekem ez is nagyon fontos volt!

Mészáros Kata