Kezembe veszem az életem!     

Ingyenes stratégiai tervező az öregkori szabadságodhoz!

Az első lépést már megtetted

azzal, hogy gondolsz a jövődre, tervezel és itt vagy ezen az oldalon.

Most már tudod, hogy cselekedned kell, ha bírni akarod a szelet, bármerről is fújjon!

Itt viszont nem állunk még meg! Azt akarom, hogy a lehető legtöbbet profitálj a döntéseddel! Ne csak hallgass, hanem legyél aktív résztvevő

A jövődről MOST kell döntened, a jelenben kell cselekedned, hogy olyan életet élhess később is, amilyenre vágysz.

Ebben fogunk Neked segíteni egy ingyenes konzultáción, ahol CSAK VELED foglalkozunk, rajtad és az életeden lesz a fókusz!

Együtt megtaláljuk számodra a legjobb lehetőséget!

Úgy fogsz felállni az ingyenes konzultáció után, hogy tudni fogod:

=

Melyik megtakarítási forma Neked való?

=

A korod alapján mennyit érdemes megtakarítanod, mennyit a pénztárcád alapján?

=

Hogyan tudod kihasználni a 20% adójóváírást?

=

Megnézzük mibe érdemes fektetni a pénzedet, ha okosan szeretnél megtakarítani?

=

Mi az a befektetési alap, mi az a kötvény és mit takar a részvény fogalma – egyáltalán kell-e ezt Neked ismerni, kezelni?

=

Milyen megoldások vannak, ha nem akarsz befektetni, de szeretnél félretenni?

Mi történik, ha megnyomod a jelentkezés gombot?

R

Kitöltöd az adataidat, bejön hozzánk a jelentkezésed

R

Megy egy gratuláló email, hogy fel fogjuk veled venni a kapcsolatot hamarosan

R

Hamarosan hívunk és keresünk egy közös időpontot egy online, vagy akár egy személyes tanácsadásra

R

Első alkalommal csak megnézzük, hogy mik az igényeid a fent felsoroltak alapján, majd ha úgy érzed, hogy mi vagyunk a megoldás kulcsa az időkori nyugalmadhoz, akkor egyeztetünk egy második alkalmat

R

A második alkalommal megmutatunk egy minden részletre kiterjedő kalkulációt – nem lesz semmi apróbetűs meglepetés a későbbiekben

R

Döntés után megnyugszol, hogy kezedbe vetted a jövődet és nem kell azon izgulnod, hogy kiszolgáltatott leszel nyugdíjasként

Mi történik, ha nem nyomod meg a jelentkezés gombot?

Q

Nem töltöd ki az adataidat, nem bejön hozzánk a jelentkezésed

Q

Nem megy egy gratuláló email, hogy fel fogjuk veled venni a kapcsolatot hamarosan

Q
Nem hívunk fel és nem keresünk egy közös időpontot egy online, vagy akár egy személyes tanácsadásra
Q
Nem lesz első alkalom, ahol csak megnézzük, hogy mik az igényeid a fent felsoroltak alapján, majd ha úgy érzed, hogy mi vagyunk a megoldás kulcsa az időskori nyugalmadhoz, és így nem egyeztetünk egy második alkalmat
Q
Nem lesz második alkalom sem, ahol megmutatunk egy minden részletre kiterjedő kalkulációt
Q

És marad az idővel egyre gyakrabban rádtörő idegeskedés, frusztráció, amikor meglátsz egy kisnyugdíjast, aki éppen azon gondolkodik, hogy mi futja neki a boltban, mi nem, hogy Te is erre a sorsra jutsz, mert még mindig nem is tájékozódtál a lehetőségeid felől

Miért bízhatsz meg dr. Szilágyi-Németh Lillában és csapatában?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatunk.

Tanácsadóként látjuk mi a különbség eredményes, hozamot termelő és költséges kevés hozamot termelő megtakarítások között. Miért? Mert nálunk nem csak annyit jelent egy ügyfél, hogy megkötjük a szerződését, hanem aktívan ápoljuk is a megtakarítási szerződését!

Évente többszáz embernek segítünk döntést hozni ebben a témakörben. Ma már csapatban, hárman dolgozunk a megnövekedett ügyféligények legszínvonalasabb kiszolgálása érdekében. 

Személy szerint én a Szeged365 pénzügyi bloggerre vagyok, de már többször volt kíváncsi a véleményemre az egy.hu is, a Webradio is.

Sorozatban veszünk részt a pénzügyi, befektetési képzéseken, hogy a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket.

Független szakértőként átlátjuk az összes ajánlatot, tudjuk, hogy a pénzintézetek az ügyfélért versenyeznek, de tudjuk azt is, hogy nem lehet egyformán mindenkinek jó egy adott termék. Tőlünk nem csak egy típusú megtakarításról fogsz hallani: Te fogod eldönteni, hogy önállóan szeretnél félretenni, vagy egy pénzintézet segítségét kéred. Az ügyfelek mindig kiemelik, hogy nem tukmálunk rájuk semmit és az ő igényeiket tartjuk szem előtt.

Úgy beszélgetünk az ügyfelekkel a pénzügyekről, hogy azt könnyen megértik. Nem traktálunk senkit szakszavakkal, hisz más a szakterületük. Talán ez az egyik akadály, ami miatt sokan bele sem fognak. A webinárium is ebben a szellemben épült fel.

|
Nagyon ajánlom Lillát, abszolút ügyfél központú, az én igényeimet és lehetőségeimet figyelembe véve ajánlott több szolgáltatást, amiből végül együtt, a kérdéseimet maximálisan megválaszolva választottunk. Profizmus és támogatás! 

Pánczél Szilvia

Kereskedelmi Vezető, Yamuna Kft.

“Foglalkoztat a jövőm, mivel a hátralevő napjaimat ott szeretném eltölteni.”

– Woody Allen –