Hogyan fektesd be a pénzedet vállalkozó nőként  könnyen és gyorsan, anélkül hogy bonyolult pénzügyi dolgokat kellene tanulnod hónapokon át? 

 

Foglald le a helyed a május 30-án 10:00 órakor kezdődő élő, teljesen INGYENES webinárra, és megmutatom, hogyan tudsz a profitodból még több pénzt csinálni úgy,  hogy nem kell még többet dolgozz érte. 

Te is tudod:

A bankszámlán csak az infláció és a bankköltségek áldozata lesz a pénzed, így egyre csak fogy, ami ellen tenned kell.  Nem azért dolgozol keményen, hogy utána a bevételedet felemésszék  a körülmények.

Titkok, amikről szó lesz:

Mi az a 6 legfontosabb dolog, amit mindenképpen figyelembe kell vegyél, hogy a pénz többé ne szorongással, bizonytalansággal, hanem a felszabadultsággal és tudatossággal legyen egyenlő :

E

Hogyan tudod elérni, hogy magabiztos legyél a pénzügyekben akkor is, ha mindig biztos voltál benne, hogy be vagy oltva pénzügyek ellen?

E

Mennyi pénz kell ahhoz, hogy már megérje befektetni? Milliók kellenek, vagy lehet apránként, havonta is gyűjteni?

E

Kell-e egyeltalán bonyolult befektetési formákat megtanulni, hogy megtöbbszörözd a pénzed, vagy milyen más megoldások vannak?

E

Megnézzük, kell-e hónapokat, éveket ezzel a témával foglalkozz, hogy utána a barátaid is tőled kérjenek pénzügyi tanácsot, vagy elég bizonyos dolgok elsajátítása?

E

Beszélek arról is, hogy ilyen inflációs környezetben, hogyan tudod elérni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pénzedből?

E

Megmutatom azt is, hogy fontos-e értened a pénzügyekhez akkor is, ha Neked van már privát bankárod, vagy pénzügyi tanácsadód?

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

+ GARANTÁLT AJÁNDÉK ÉS

KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Miért bízhatsz meg dr. Szilágyi-Németh Lillában?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Több, mint 3 éve foglalkozok pénzügyekkel. Elsősorban nyugdíjmegtakarításokat értékesítettem vállalkozó nőknek, ami olyan sok érdeklődőt vonzott, hogy mára már a lakosságnak is értékesítünk és egy csapattal dolgozom együtt. 

Így évente többszáz embernek segítünk döntést hozni ebben a témakörben.

Az évek alatt láttam, hogy az emberek nem csak nyugdíjra szeretnének félrenni és azt is, hogy mennyire nem használják ki az egyszerű lehetőségeket sem, csupán azért, mert nem ismerik azokat. Ezért mélyre ástam magam ebben a témában: jelenleg a nemzetközi bankárképző vagyonalap portfólió képzését végzem, de van tőkepiaci hatósági vizsgám is, számtalan könyvet, videós tananyag tudását szívtam magamba és természetesen rengeteg gyakorlati tapasztalatom is van a témában. 

A Szeged365 pénzügyi bloggerre vagyok, de már többször volt kíváncsi a véleményemre az egy.hu, a Webradio és a Telex is.

Eddig is független szakértőként dolgoztam, de  most még szélesebb kört tudok mutatni, ami nem csak biztosítókhoz, pénztárakhoz köthető. Így tényleg átlátom az összes ajánlatot, hiszen tudom, hogy a pénzintézetek az ügyfélért versenyeznek, de tudom azt is, hogy nem lehet egyformán mindenkinek jó egy adott termék. Az ügyfelek mindig kiemelik, hogy nem tukmálok rájuk semmit és az ő igényeiket tartom szem előtt.

Úgy beszélgetek az ügyfelekkel a pénzügyekről, hogy azt könnyen megértik. Nem traktálok senkit szakszavakkal, hisz más a szakterületük. Talán ez az egyik akadály, ami miatt sokan bele sem fognak. A webinárium is ebben a szellemben épült fel.

„Profizmus és támogatás!”

Nagyon ajánlom Lillát, abszolút ügyfél központú, az én igényeimet és lehetőségeimet figyelembe véve ajánlott több szolgáltatást, amiből végül együtt, a kérdéseimet maximálisan megválaszolva választottunk. Profizmus és támogatás!

Pánczél Szilvia

Kereskedelmi Vezető, Yamuna Kft.

„Emberi léptékű tanácsadás!”