Köszönöm, hogy letölötted az ebookot, hamarosan küldöm az emailcímedre, de van itt még valami, amiről döntened kell:

Ingyenes stratégiai tervező az öregkori szabadságodhoz!

Úgy fogsz felállni az ingyenes konzultáció után, hogy tudni fogod:

Melyik megtakarítási forma Neked való?

Mikor a legjobb elkezdened megtakarítani? Van olyan, hogy elkéstél vele? És egyáltalán mikor és hogyan lehetséges a legjobb eredményt elérni?

Mik azok a tényezők egy ajánlatban, amik becsapósak és igenis figyelni kell rá, hogy jó megoldás szülessen?

Megnézzük mire költik a most befizetett nyugdíjjárulékodat? Megéri az állami nyugdíj reményében a havi 50 000 Ft-os járulékot havi 75 000 Ft-ra emelni, vagy sem? És ezt elveheti az állam, vagy sem?

Beszélünk arról, hogyan tudod fixálni, hogy 65 évesen, vagy nőként 40 év munkaviszonnyal hozzájuss ehhez a megtakarításodhoz!

Utánajárunk annak is, hogy Te hogyan tudod igénybe venni a 20% adójóváírást, ami alapból nem jár a KATÁ-soknak!

Biztosan az is érdekel, mennyit érdemes félretenned ahhoz, hogy ne kelljen nyugdíjasként szoronganod már hó közepén.

Te is tudod:

KATÁ-sként muszáj lépned, mert most csak a jelenre koncentrálsz és a jövődet nem építed!

Tudom, mi tartott eddig vissza egy tanácsadástól: 

q

Utálod a szakszavakat és félsz, hogy valamit emiatt nem fogsz teljesen érteni.

q

Nem akarod, hogy valamit rádtukmáljanak, amit Te nem is szeretnél!

q

Aggódsz, hogy elveszi az állam, amit félretettél.

q

Nem értesz a kötvényekhez, részvényekhez és úgy gondolod, hogy ehhez a döntéshez nem árt egy alaptudás.

q

Eleve hidegrázásod van a pénzügyi tanácsadóktól.

q

Azt hallottad, hogy nem igazán éri meg ilyen szerződést kötni, mert úgysem követi az inflációt.

q

Titkon abban bízol, hogy az állam megoldja ezt a kérdést, hiszen ez is feladata...

q

Túl távolinak tűnik, hogy egyszer nyugdíjas leszel...de azért tudod, hogy a halogatás sosem vezetett a legjobb megoldásra!

Miért hiszem, hogy rám van szükséged?

Évente több, mint 200 vállalkozó fordul hozzám segítségért, akik tökéletes képet mutatnak a KATÁ-s egyéni vállalkozók problémáiról és igényeiről. Nem utolsó sorban, évekig a saját bőrömön tapasztaltam ezen vállalkozási forma előnyeit és hátrányait is.

Maximum havi 20 konzultációt vállalok, ami miatt tényleg személyre szabottan tudok tanácsot adni. A Te preferenciaidra kialakított egyedi ajánlatot készítek.

Úgy beszélgetek Veled a pénzügyekről, hogy könnyen megértsd. Nem traktállak szakszavakkal, hisz Neked más a szakterületed. Nem is értem, mások miért teszik ezt. Talán ez az egyik akadály, ami miatt sokan bele sem fognak.

Folyamatosan tanulok, sose állok le. Nem érem be kevesebbel, csak a legjobbal. Heti egy képzésen veszek részt, mellette iszom a friss információkat.

Azt kapod, amire valóban szükséged van. Én nem csak a kalkulátorokat bújom és mutogatom Neked, hanem komplex képet kapsz költségekről, hozamokról, bónuszokról. Az apróbetűs részekről sem felejtek el beszélni, őszintén el fogom mondani az előnyöket és az esetleges buktatókra is fel fogom hívni a figyelmed.

Független szakértőként a Te érdekeidet tartom szem előtt, nem fogok Rád erőltetni olyat, ami nem testhezálló számodra. Számításba vesszük a habitusodat is. Lehet óvatos duhajként is megtakarítani és Hollywoodi módon is.

Félreértés ne essék, ez nem egy csodaszer, ami egy csapásra megoldja az életed, hanem elültetett mag, ami kihajt és csodás termést hoz. Egy hosszútávú befektetés magadba, a jövődbe.

Már sokszor gondoltál rá, hogy remek lenne bebiztosítani magadnak a későbbi éveidet, de a tettek rendre elmaradtak. Pedig az évek telnek. Észrevétlenül. Cselekedned kell, MOST.

Miért mondom ezt?

Z

Már mindössze pár év különbség is milliókat ér! Nem viccelek!

Z

Sokan nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, egyszerűen nem is néztek utána, nem foglalkoztak vele.

Z

KATÁS-ként fokozottan ki vagy téve a nyugdíjrendszer hátrányainak.

Ezt nézd:

5 év – 12 millió forint!! Meddig vársz még?

 

*Ugyanakkor indítva, ugyanazokkal a hozamokkal, inflációkövetéssel.

Vállalkozóként a legfontosabb a pénzügyi szabadság elérése. Ebbe beletartozik a felelős gondolkodás a nyugdíjról is.

Képzeld csak el, hogy éreznéd magad 60.000 forint nyugdíjjal. Még a rezsire sem lenne elég. 

Tényleg így akarsz sínylődni? 

Vagy végre fogod magad és a tettek mezejére lépsz?!

Ne aggódj, nincs minden veszve, nem kell, hogy az állam kényének – kedvének legyél kiszolgáltatva. Te is lehetsz tehetős nyugdíjas! 

„Foglalkoztat a jövőm, mivel a hátralevő napjaimat ott szeretném eltölteni.” – Woody Allen

Élhetsz biztonságban, bőségben a későbbi éveidben is. 

Nem kell, hogy a gyerekeid tartsanak el, megnehezítve ezzel az életüket, mikor pont azon fáradozol, hogy nekik könnyebb legyen.

TE IS MEG TUDOD TÖBBSZÖRÖZNI A NYUGDÍJADAT!

Te miről álmodsz, amikor a nyugdíjas éveidre gondolsz?

Utazgatás, pihenés a tengerparton?

Gondtalanul olvasgatni?

Meglepni az unokádat a 18. szülinapjára egy autóval?

Mindez nem álom, megteheted!

Viszont ki kell ábrándítsalak, nem a KATA által biztosított nyugdíjadból! Cselekedned kell mihamarabb, különben várhatod a postást az államtól kapott aprópénzzel.

„A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”

Albert Schweitzer

Olga már döntött

Nem voltam benne biztos, hogy mit érdemes figyelni egy ilyen döntésnél. Nem annyira értek a pénzügyekhez. Azt tudtam hogy kell valami megtakarítás, de nem tudtam mi lenne a legjobb nekem, hiszen ezer termék közül lehet választani. Lilla úgy magyarázta el a különböző opciókat és szakszavakat, illetve azt, hogy mit érdemes figyelni a döntésnél, hogy magabiztosan tudtam választani. Lillàt az elhivatottsága és a szakértelme miatt választottam.Egy percig se aggódtam, mert tudtam, hogy számomra a legmegfelelőbb lehetőségeket mutatja meg.

Szabó-Battancs Olga

Fodrász, HairBoutique Szépségszalon tulajdonosa

GARANCIA

Közérthetőségi garancia

Semmi hókuszpókusz, garantáltan a Te nyelveden beszélek, hogy könnyedén megértsd a lényeget felesleges szakszavak csattogtatása nélkül.

Extra figyelem garancia

Érted vagyok. Kiemelt figyelemmel segítelek a helyes döntés meghozásában. Nem hagylak magadra.

Tukmálásmentes garancia

Tisztában vagyok vele, hogy nem tukmálásra van szükséged, hanem őszinte beszélgetésre, tanácsokra, józan számításokra a felelős döntéshez. 

Ha hozzám fordul valaki, akkor olyan megoldást fogok számára mondani, ami miatt a nyugdíjas éveiben is eszébe fogok jutni és mindenképpen pozitív aspektusban.

Üdvözöllek,

Dr. Szilágyi-Németh Lilla vagyok, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

Anya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok – a sorrend alkalmanként módosul, hiszen az egyensúlyhoz kell a szerepek intenzitásának változása. 

A végzettségem jogász, de a jog rejtelmeiben végül nem találtam meg a számításaimat. Helyette más világok nyíltak ki előttem. A jogi szemlélet viszont elmélyítette az igazságérzetem és fejlesztette a gyors megoldóképességemet is.

Üdvözöllek,

Dr. Szilágyi-Németh Lilla vagyok, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

Anya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok – a sorrend alkalmanként módosul, hiszen az egyensúlyhoz kell a szerepek intenzitásának változása. 

A végzettségem jogász, de a jog rejtelmeiben végül nem találtam meg a számításaimat. Helyette más világok nyíltak ki előttem. A jogi szemlélet viszont elmélyítette az igazságérzetem és fejlesztette a gyors megoldóképességemet is.

Jelenleg, mint családi hagyomány, független tanácsadóként a pénzügyek területét képviselem szívvel-lélekkel. Kimondottan a biztosítások területe áll hozzám közel. A nyugdíjbiztosítások témaköre az, ami igazán megfogott. 

Miért? Mert tudom, hogy ezzel értéket teremtek

Tudom, hogy nincsenek tisztában az emberek a mai nyugdíjhelyzettel, vagy csak részletinformációik vannak arról. 

Tudom, hogy ha egy KATÁS egyéni vállalkozó nem kezd el megtakarítani, pont azt a pénzügyi szabadságát fogja nyugdíjas korára elveszíteni, amiért most dolgozik, amiért úgy döntött, hogy nem alkalmazottként éli mindennapjait. 

Tudom azt is, hogy ha hozzám fordul valaki, akkor olyan megoldást fogok számára mondani, ami miatt a nyugdíjas éveiben is eszébe fogok jutni és mindenképpen pozitív aspektusban.

A nyugdíjmegtakarítások köre igen gazdag, de emiatt sokszor totális káoszt okoz a fejekben. Ezért mindenképpen kell valaki, aki objektíven mutatja be a megoldásokat. Ez az, amit én megteszek, az ügyfél igényeihez igazodva, tukmálás mentesen, közérthetően.

Számomra igazán fontos, hogy olyan munkát végezzek, amiben szívvel is tudok hinni, és ami segít másoknak is az életszínvonaluk emelésében.

Nem a Te hibád, hogy eddig nem foglalkoztál a nyugdíj kérdéssel.

Hisz lekötik a gondolataid a napi feladatok, az élet…

Na meg mindig azt gondoljuk, hogy van erre még idő bőven, hol van az még…

Ráadásul senki nem mutatta meg, mit is kell tenned.

Azt sem mondta senki, hogy miért MOST kell lépned. 

Nem mutatták meg, hogy milliókat hagysz az asztalon.

Ahogy azt sem, hogy minél korábban kezded el, annál kevésbé megterhelő számodra havonta.

Viszont MOST MÁR FELELŐS VAGY!

Most már tudod. 

Felelős vagy, ráadásul nem csak magadért, hanem a gyerekeid jövőjéért is. Hiszen hiába vonsz most meg magadtól dolgokat, hogy nekik jobb legyen, ha utána nekik kell hosszú éveken át gondoskodni Rólad.

Akkor mi értelme volt az egésznek?

Ajándék fa, ami együtt nő a megtakarításoddal

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy az én ajánlásommal kötsz nyugdíj megtakarítási szerződést, megajándékozlak 10 facsemetével, amiket egy közösségi erdőben ültetnek el a nevedben.

A fa elültetése jelképezi a tudatosságodat, hogy teszel a jövődért és a környezetedért is. Nem csak a saját nyugdíjas éveidet alapozod meg a döntéssel, de a jövő nemzedékének is adsz ezzel. 

A fa együtt nő a megtakarításoddal, aminek a lombja alatt nyugdíjasként olvasgathatsz is. Oklevelet kapsz, amin szerepel a facsemeték ültetésének helye is.

Itt az idő, hogy változtass!

Élvezd az életet, amíg csak tart…

Te nem támaszkodhatsz az államra! Ugye nem 32.000 forintból akarsz tengődni?

Ne legyél az az ember, akinek nem fontos az öngondoskodás! Vállalkozóként Te döntesz a saját sorsodról. Vedd a kezedbe az irányítást. Ne csak most élvezd az életet, hanem mindvégig, amíg csak tart.

Rita már kezébe vette a sorsát

Egyáltalán nem gondoltam nyugdíjbiztosításon, de kíváncsiságból megkértem Lillát, hogy kalkuláljon nekem egy összeget, hogy ha most kezdeném el fizetni, akkor mennyit kapnék mire nyugdíjas leszek. Hát megdöbbentett az összeg, és egyértelműen meg is győzött, hogy ha havonta egy bizonyos összeget most félreteszek, az nagyban megkönnyíti majd a nyugdíjas éveimet. A páromnak is kiszámolta és őt is meggyőzte a végösszeg, így ő is megkötötte a biztosítást, úgy, hogy előtte semmilyen megtakarításban még csak nem is gondolkodott. Érdemes Lillától egy kalkulációt kérni, hiszen amellett, hogy elmondja a végösszeget, fel tudja vázolni a legmegfelelőbb megoldást és minden kérdésre válaszol, így a (leendő) ügyfélnek már csak dönteni kell.

Pipicz Rita

Sales Leader, Avon Cosmetics Hungary Kft.

Egyéni vállalkozóként, dolgozó nőként gondolnom kell azokra az évekre is, amikor már nem keresek pénzt, mégis gondtalanul szeretném élvezni a megérdemelt öregkort. Semmilyen tapasztalatom nem volt a megtakarítások terén, tudatosan soha nem néztem utána, mit és hogy lehetne. Ekkor kértem fel Lillát, hiszen személyes ismeretségünk már meggyőzött arról, hogy lelkiismeretes ember és alapos szakértelemmel bír, ami a biztosításokat és megtakarításokat illeti. Részletesen, időt rászánva egy laikusnak is érthető módon vázolta fel a lehetőségeit, kockázatait, pozitív előnyeit az egyes megtakarításoknak. Sikerült választani és a befektetéseim hozama már jobb, mint amikor megkötöttük a szerződést. Köszönöm a segítségét, szívből ajánlom! 

Horváth-Kelemen Krisztina

Gyógypedagógus, Egyéni TSMT terapeuta, GMP-vizsgáló és terapeuta, Varázshegy TSMT Terápiás Műhely

Kérj ingyenes konzultációt!


Dr. Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

MNB regisztárciós számom: 
119111100296

© Copyright 2020-2021 PénzügyesAnyu.

Minden jog fenntartva!