Vedd meg most, kezdd az újévet már pénzügyileg magabiztosan!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pénzügyi magabiztosság tanfolyam nőknek

Hogyan teremts nőként pénzügyi bőséget és tisztánlátást, akkor is ha egyedül vagy?

Pénzügyi tanfolyam az alapoktól a gazdagságig!

Gyakorlatias, online, bármikor, bárhonnan nézhető tananyagok!

Neked szól ez a gyakorlatias, több részes tanfolyam, ha ezek közül akár 1 is igaz Rád!

Van már olyan pénzed, amit félretennél, de fogalmad nincs mit csinálj vele, hogyan tudnád megtöbbszörözni?

Félsz, hogy ebben az inflációs környezetben könnyű elbukni, amit szorgos munkával összeraktál.
Kevésnek gondolod egy jó befektetéshez, amit félre tudnál tenni.
Nem akarsz tőzsdézni, hazárdírozni a pénzeddel.
Azt gondolod, hogy matektudás kell ahhoz, hogy érts a pénzügyekhez.
Mindig is úgy érezted, hogy a pénzügyi téma idegen Neked.
Nálatok a férjed viszi a pénzügyeket, de vágysz az önállóságra is.
Tudod, hogy vannak jó lehetőségek, de nem tudod, hogyan állj neki a megvalósításnak.

Csak 20-30.000 Forintot tudsz egyelőre befektetni havonta?

Az sem akadály! Kezdd el kicsiben még most, és hálás lesz magadnak a jövőbeli éned!

Jövőre már a hozamokat nézegetheted ilyenkor, ha most elkezded

Nincs jobb időpont a kezdéshez, mint a MOST, hiszen már vártál eleget, és lássuk be, ha csak várunk, nem történik semmi. Nem változik semmi. Ahhoz, hogy 2024-ben végre Te diktálj és úgy irányítsd az életed, hogy sikeres legyél, el kell indulnod! 

Akár már a 2 ünnep között fel tudod dolgozni a tananyagot, és új tervekkel, lendülettel indíthatod az új évet! Mi lenne nagyobb ajándék, mint a magabiztosság a pénzügyeiddel kapcsolatban és hogy tudod, végre másként lesz, mint eddig?!

Új év, új szemlélet- alapozd meg 2024-et most!

Z

Azonnal hozzáférhező tananyagok

Nem kell várni, rugalmasan bármikor, bárhonnan nézhető, feldolgozható. A saját tempódban, a saját igényeid szerint tudsz haladni. Simán kivégezheted gyorsan is és elkezdheted az építkezést már 2024 elején! Nincs is jobb ajándék önmagunknak, mint a jobb jövő ígérete.

Z
Nem maradsz egyedül a kérdéseiddel

Annak ellenére, hogy videós tananyagokról van szó, élvezheted a támogatásom, hiszen Te is bekerülhetsz a Facebook csoportba és fel tudod tenni az aktuális kérdéseidet én pedig válaszolok Neked. Nem maradsz magadra! Sőt, megválaszolatlan kérdéseid sem maradnak!

Z
Újévi elhatározások támogatása

Az újév a fogadalmak ideje, sokan pénzügyi célokat is kitűznek. Aztán lankad a lelkesedés, semmi sem lesz belőle. Fontos, hogy tudatosan, felkészülten vágj bele 2024-be! A tananyagok segíteni fognak benne, hogy végre valóban elindulj a céljaid felé, ne csak ábrándozz róluk!

Nem a Te hibád, hogy elveszettnek érzed magad a pénzügyekkel kapcsolatban.

Tömérdek információt zúdítanak ránk nap, mint nap és már csak annyi erőnk marad, hogy belekiáltsunk a zajba. A többsége érthetetlen, követhetetlen, nehéz (legalábbis annak tűnő).

Most viszont itt vagyok és szépen helyre tesszük mindazokat a dolgokat, amik eddig akadályoztak abban, hogy erős, magabiztos, pénzügyileg független nő legyél. Mindezt egyszerűen, gyakorlatiasan, közérthetően.

JÓ HELYEN VAGY, HA:

Z
Szeretnéd, hogy további befektetett munka nélkül gyarapodjon a pénzed
Z

Nincs időd egyesével végigjárni a különböző lehetőségeket, hogy hogyan tudsz több pénzt csinálni a bevételedből

Z
Szeretnéd, hogy valaki közérthetővé és egyszerűvé tegye számodra a pénzügyeket
Angus Cambpell pszichológus szerint ez teszi boldoggá az embereket leginkább:

„A határozott érzet, hogy valaki a kezében tartja saját élete irányítását…”

Szilvi már kezében tartja az élete irányítását

5 TÉMA, AMIT TUDNOD KELL, HOGY PÉNZÜGYILEG MAGABIZTOS LEGYÉL

Hogyan gondolkoznak a pénzügyileg sikeres emberek?

Lehetőséged lesz megismerni és átlátni, hogyan lehet akár vagyont felépíteni úgy, hogy nem nyertél a lottón és nem szakadtál bele a munkába sem.

Mikor, mibe fektesd a pénzedet?

Milliós különbségek vannak a különböző formák között a költségek, a lehetséges állami támogatások, az elérhető befektetések miatt. Ráadásul lehet akár devizában is befektetni, de akár külföldön is.

Államkötvények, kötvénypiac: Mikor ez a Te megoldásod?

Egyik most 7 évre 16%-ot ígér, másik 12%-ot, de csak 1 évre kell lekösd a pénzed? Melyiket érdemes választani?

Hogyan válassz a részvények, ETF-ek közül?

Értékpapírszámlát több bankban lehet indítani. Egyiknél a számlavezetés olcsó, de kicsi a választék, másoknál pont fordítva. Van, ahol adózni kell a nyereség után, valahol egy idő után nem.

Hogyan költsd az adód egy részét biciklire, masszázsra, vagy akár ágymatracra?

– egészségpénztári titkok, egészségbiztosítási piaci kitekintővel

Pl. Havi 185 Ft-ért lehet kapni magán szolgáltatónál, 10 napon belül leszerve az időpontod: 25 000 Ft labort, 300 000 Ft-ig MR, CT, PET CT-ét, 300 00 Ft-ig egy napos sebészetet, és 1 M Ft gyógyulási támogatást 24 kritikus betegség bekövetkezése esetén.

Ebben mind segíteni fogok, hogy könnyebben boldogulj a pénzügyeidben

Z

Megtakarítások

Z

Állampapírok

Z

Gondolkodásmód

Z

Egészségpénztár

Z

Befektetések

MIÉRT ÉRDEMES RÁM HALLGATNOD?

Dr. Szilágyi-Németh Lilla vagyok, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

Anya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok – a sorrend alkalmanként módosul, hiszen az egyensúlyhoz kell a szerepek intenzitásának változása. Független tanácsadóként a pénzügyek területét képviselem szívvel-lélekkel, mint családi hagyomány.

Független alkuszként, hitelközvetítőként, tőkepiaci tanácsadóként tevékenykedem több, mint 3 éve. Évente több, mint 200 vállalkozónak adok tanácsot a hosszú távú megtakarításaiban nagy megelégedésükre. Mellette a Szeged365 pénzügyi bloggereként is sokan ismernek, de többször kérte már véleményemet az egy.hu, a Webradio és a Telex is.

Az a célom, hogy felnyissam az emberek szemét és végre hitet adjak nekik, hogy igenis lehet jobban élni, ha tervezünk. Léteznek olyan pénzügyi tanácsadók, aki valóban a Te érdeked nézik. Akiknek ugyanolyan fontos a Te biztonságod, mint a sajátjuk.

Hiszem, hogy az út, amin haladunk rengeteg nőnek segít abban, hogy anyagi biztonságban éljen és akár a pénzügyi szabadságot is el tudja érni.

Ahol már találkozhattál velem

Nézzük a részleteket, mit is fogsz tanulni az 5+1 részes online videós tanfolyamon!

1. rész

Pénzügyi szemléletváltás:

Hogyan gondolkoznak a pénzügyileg sikeres emberek?

Vajon mire lennél képes, ha pénzügyi félelmeid végre megszűnnének? Ezen az alkalmon megmutatom, hogyan éred el, hogy önbizalmad legyen a pénzügyek területén. Milyen gondolkodásmód az, ami előrevisz és sikeressé tesz? Miért nem az a fontos, hogy mások mibe fektetik a pénzüket?

Lehetőséged lesz megismerni és átlátni, hogyan lehet akár vagyont felépíteni úgy, hogy nem nyertél a lottón és nem szakadtál bele a munkába sem. Ha hónap végére elfogy mindig a pénzed, pedig jól keresel, akkor ebben a másfél órában erre a problémára is kapsz megoldást!

2. rész

Államkötvények:

A csapból is ez folyik, hogy most érdemes állampapírba fektetni, de melyiket kell választani? 3 éves állampapírt, vagy inkább 7 évesest? A legnagyobb kamat számít, vagy más szempontokat kellene figyelembe venni? Biztonságos ez? Mi történik államcsőd esetén? 

Hogy néz ki a felület? Mire kell kattintani? Hol érdemes megvenni? Erre mind választ kapsz ezen az alkalmon, úgy, hogy Te tudsz majd utána másoknak is tanácsot adni.

3. rész

Passzív befektetések

Hogyan válassz ETF-et? Egyáltalán mi ez a rövidítés? Vagy egyedi részvény mellett kellene dönteni? Akkor most tőzsdézni kell, vagy sem? Neked való ez a megoldás egyáltalán? Mennyit kell ezzel foglalkozni? Hol érdemes hozzá számlát nyitni? Mire érdemes figyelni? Ezt mind megtudod a harmadik alkalommal, még hozzá úgy, hogy ez olyanoknak is érthető legyen, aki sosem foglalkozott ezzel a témával. Azért az izgalmas dolog, hogy Te csak havonta beteszed a pénzedet és helyetted dolgozik, hosszútávon akár jobban, mintha a privát bankárodra bíznád a pénzedet!

4. rész

Okos megtakarítások – portfólió kialakítás

Számtalan lehetőség van a piacon, biztosítás, pénztárak, banki lekötések, befektetési alapok, értékpapírszámla, fizikai arany, kripto valuták, lakástakarékpénztárak – melyik mit tud és mennyire bonyolult? Hogyan kellene eldönteni, hogy melyikbe mennyi pénzt érdemes befektetni? Mikor kell egyeltalán erről döntést hozni, hogy hogyan alakítsd ki a portfóliódat? Válság esetén kell ezen változtatni, vagy sem? Millió kérdés felmerülhet benned, amire megkapod a választ ezen az előadáson.

5. rész

Egészségpénztár-, egészségbiztosítás

Hogyan költsd az adód egy részét biciklire, masszázsra, vagy akár ágymatracra?

Egészségpénztári titkok, egészségbiztosítási piaci kitekintővel

Pl. Havi 185 Ft-ért elérhető, hogy magán szolgáltatónál, 10 napon belül leszervezett időpontod legyen laborra, CT-re, MR-e, PET CT-re, amit viszonylag magas értékben (CT, MR esetén pl.: 300 E Ft) áll is a biztosítás helyetted. Hogy erről miért nem mesélt Neked senki? Most itt a lehetőség és még számos más trükköt mondok el ezen az alkalmon. Ez az előadás az, amit legkevésbé szoktak várni a tanfolyami résztvevők, de a végére  a nem várt meglepetés kategóriájába sorolják! Meglepődve tapasztalják, hogy eddig ezeket az infókat nem tudták és nem használták és mennyi pénzt is buktak vele.

+1 rész

Kiss Vivien adózási előadás

Sokaknak kérdés, hogy ha elér egy eredményt a befektetése, azaz hozama van, kell-e adózni utána? Vivien profin bemutatja, hogy mely esetekben lesz az elért eredményed teljesen adómentes és azt is, hogy ha kell adózni, hogyan és mit kell csinálni. Természetesen ez is teljesen gyakorlati dolog lesz, hogy aki még soha nem foglalkozott ezzel a témával, akkor is érteni fogja.

Gyakorlatias, érthető, videós tananyagok bármikor, bárhonnan

Az 5+1 részes online videós tanfolyamon biztosan mindent körbejárunk, ami érdekel. Szuper gyakorlatias és érthető lesz, szóval ne aggódj, ha nincs semmilyen pénzügyi előképzettséged vagy azt gondolod, Neked ez biztosan nem fog menni. Folyamatosan tartok élő tanfolyamokat is és már rengeteg nőnek segítettem a pénzügyileg tudatos útra lépni és jobban élni. Leszel Te a következő?

Ez is mind a Tiéd lehet! Vágj bele felvértezve 2024-be!

Számlaváltás Mesterfokon: Videós Útmutató

Szerezd meg ezt is és keresd vissza egyből a tanfolyamod árát!

Videós tananyag – értéke: 4.990 Ft

Szinte biztos vagyok benne, hogy a bankszámlád költsége nem közelít a zéróhoz. Kérd a tanfolyamod mellé ezt a videót is, ahol megmutatom, hogyan tudod ellenőrizni 1 perc alatt, hogy mennyi volt az éves költséged a bankszámládon és megmutatom azt is, hogyan tudsz ezen nagyon könnyen változtatni.

Sokszor 50-70 000 Ft egy éves bankszámla költség, és ez lehetne akár 0 Ft is. Én 2022-ben 7 hónap alatt (akkor váltottam bankszámlát) 130 688 Ft-ot spóroltam ezzel.

Tudom, hogy macera a bankváltás, de még erre is van egy klassz 1 perces megoldásom!  Emellett azt is megosztom Veled, hogy mire figyelj, hogy ne legyél internetes csalás áldozata.

Zsebpénz kisokos- Hogyan teremtsd meg a gyermeked pénzügyi alapjait? (ebook)

Értéke: 4.990 Ft

Mindannyian tapasztaljuk a saját bőrünkön, mennyire fontos lenne gyerekkorban elültetni a pénzügyi tudatosság csíráit. Ehhez segíthet hozzá az, ha a zsebpénz témáját körbejárod. 

Hogyan lehet ezt jól csinálni? 

Mire kell figyelni, hogy már ez segítse gyermeked felnőttkori hozzáállását a pénzhez? 

Az e-book olyan segédanyag, ami fontos alapvetéseket tartalmaz. Alkalmazásukkal el lehet érni, hogy a gyermeked megtanulja miért fontos a pénzzel jól bánni!

Van 1 remek hírem!
Már havi 25-30.000 Forintból is lehet vagyont építeni!

Nem szükséges hatalmas összegeket befektetned! Tudom, hogy sokan igyekeztek helytállni feleségként, anyaként, vállalkozóként vagy a munkahelyeteken. Én magam is anyuka vagyok, mellette vállalkozó. Ismerem a nehézségeket és azt is, hogyan lehet ezek mellett is fokozatosan, tudatosan gyarapodni. Ebben fogok Neked is segíteni! Ráadásul tudsz részletben is fizetni, ha egyben gondot okozna. 

Első lépésként fektess a tudásba és aztán a 3. hónapban már ténylegesen elindíthatod a pénz kamatoztatását!

GARANCIÁK A WORKSHOPHOZ

100% pénzvisszafizetés

Hiszek a szolgáltatásomban, tudom, hogy mekkora értéket fogsz kapni. Biztos vagyok a dolgomban, így bátran vállalom, ha mégsem tudok Neked újat mutatni vagy nem érthető, ahogy átadom az információkat, akkor visszafizetem az árát az első 2 alkalmat követően.

100% Pénzügyi magabiztosság

A workshop elvégzésével magabiztosan fogsz tudni döntéseket hozni a pénzügyeiddel kapcsolatban.

100% közérthetőség

Jól tudom, hogy az egyik fő gond a pénzügyekkel, hogy szakszavakkal dobálóznak az amúgy is idegen terepen, nem csoda, hogy tágra nyílt szemekkel nézel csak. Én úgy fogok magyarázni, hogy azt valóban meg is értsd.

100% gyakorlatiasság

Tisztában vagyok vele, hogy az elmélet önmagában édeskevés. Az egész 5+1 alkalmas pénzügyi workshop gyakorlatiasan van felépítve, hogy alkalmazni is tudd.

Ez mind nagyszerű, Lilla!

De áruld már el ezt a rengeteg tudást, támogatást, segítséget mennyiért adod?

NEKED MENNYIT ÉR AZ, HOGY…

u

nem kell azon rágódnod, hogy a választásaiddal tényleg a legtöbbet hozod-e ki a pénzügyeidből?

u

nem kell azon idegeskedj, hogy az infláció és a rossz döntések elviszik a már keményen megdolgozott pénzed egy részét?

u

megértsd, hogyan tudsz úgy több pénzt csinálni, hogy nem kell további munkaórákat beletenned a vállalkozásodba?

Már biztosan tűkön ülsz, hogy megtudd, mennyibe kerül a 6 tananyag együtt?

A 6 tananyagot most odaadom Neked mindössze 2 áráért, azaz 2 X 19.950 Forintért!

Tehát ezt mind megkapod:

Z

1. Pénzügyi szemléletváltás - 19.950,- Ft

Z

2. Állampapír piac rejtelmei - 19.950,- Ft

Z

3. ETF, részvények világa - 19.950,- Ft

Z

4. Egészségbiztosítás titkai - 19.950,- Ft

Z

5. Okos megtakarítások, portfólió kialakítás - 19.950,- Ft

Z

5 +1: Kiss Vivien: Adózási 1x1 - 19.950,- Ft

Összértéke: 119.700,- Ft, mindez Neked csak 39.900,- Ft

Nézzük a csomagodat!

5+1 részes videós tanfolyam

R

5 alkalmas tanfolyam

1. Pénzügyi szemléletváltás – 19.950 Ft
2. Állampapír piac rejtelmei – 19.950 Ft
3. ETF, részvények világa – 19.950 Ft
4. Egészségbiztosítás titkai – 19.950 Ft
5. Okos megtakarítások, portfólió kialakítás – 19.950 Ft

R

+ Kiss Vivien: Adózási 1x1

Értéke: 19.950,- Ft

Értéke: 119.700,- Ft

Ára: 39.900,- Ft

Részletfizetési lehetőség!

2X 21.945,- Ft

(A részlet fizetése ismétlődő levonással történik. Az elsőt rendeléskor fizeted, a másodikat pedig 1 hónap múlva fordulónapon.)

Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz mérten 10%-al magasabb.

Részletben itt tudsz fizetni, kattints a gombra!

;

Nekem NINCS IDŐM MEGTANULNI EZT…

Gondold végig, most mennyit stresszel jár, hogy az infláció megeszi a pénzedet, hogy csak csücsül a számládon a pénz

Egyszer kell csak megtanulni, a tudás veled marad
12 óra tanulással elérheted azt, hogy utána évente 12 órát foglalkozz a pénzügyeiddel sikeresen
Kisebb összeg lehetővé teszi, hogy betegség esetén kihagyj pár napot a munkából, anélkül, hogy ne okozzon ez gondot
Ha munkát, vállalkozást akarsz váltani, nem vagy kényszerítve semmi olyanra, ami nem komfortos

„A határozott érzet, hogy valaki a kezében tartja saját élete irányítását, az általunk vizsgált minden más objektív életkörülménynél (jövedelem, lakóhely, oktatás) megbízhatóbban képes előre jelezni a pozitív érzéseit.„

– Angus Campbell –

A PÉNZ LEGÉRTÉKESEBB HOZADÉKA SZABADON RENDELKEZNI AZ IDŐD FELETT!

LILLA, ÉN NEM ÉRTEK A PÉNZÜGYEKHEZ, ÚGYSEM FOGOM ÉRTENI A TANFOLYAMON HALLOTTAKAT, A MATEK NEM AZ ÉN ASZTALOM

Én sem voltam sosem jó matekból…ma több száz ügyfelem elégedett

Nem számtani példákat kell csinálni, összefüggéseket kell megérteni
A legjobb befektetők: akik meghaltak és ott maradt a pénzük, vagy elfeledtkeztek róla
Ha vállalkozó vagy, logikus gondolkodással rendelkezel

Hidd el, ha megtanulsz a pénzzel bánni, megérted az összefüggéseket, akkor magabiztos leszel és nyugodt. Tudni fogod, hogy jól döntöttél és a pénzed a lehető legjobb helyen van. A végeredmény: több pénz úgy, hogy nem gürcölsz érte.

Készen állsz a válságok és a magas inflációk hullámvasútjára?

Válságok és infláció… mindennapi kihívások a pénzügyek világában. De készen állsz, hogy megvédd a
megtakarításaidat?

Z

Ne Hagyd, hogy Az Infláció Ellopja a Jövődet!

1 millió forint a bankszámládon? A 2022-es átlagos 14,5%-os inflációval ez 145 000 forinttal kevesebbet ér. Nem itt az ideje, hogy a pénzed dolgozzon, nem pedig eltűnjön?

Z

Vásárlás Alacsony Árfolyamon = Okos Befektetés

Gondolkodtál már azon, hogy miért jobb a leárazások idején vásárolni? Ugyanez igaz a befektetésekre is. Alacsony árfolyamoknál vásárolva kedvezőbb helyzetből indulsz.

Z

A Türelem Jutalma: Megéri Várni

Nem minden nap karácsony. Az árfolyamok ingadoznak, de hosszú távon a türelmes és kitartó befektetők szinte mindig nyernek.

Z

Ismerd Meg a Pénzpiacot: Tudatos Döntések

A tudás hatalom. Minél többet tudsz a pénzpiaci eszközökről, annál kevesebbet hagysz a véletlenre.

MIT NYERSZ, HA MEGTANULSZ A PÉNZZEL BÁNNI?

Stresszmentes életet

Példa leszel a családodnak
Anyagi függetlenséget

NEKEM NINCS ELÉG PÉNZEM BEFEKTETNI, CSAK HAVI 20-30 EZER FT-OM VAN ERRE, AZZAL MEG NEM MEGYEK MESSZIRE.

Egy kis érdekesség: Warren Buffet a 84.5 milliárd dolláros vagyonából 81,5 milliárdot a 65. születésnapja után szerzett meg.

A sok kicsi sokra megy elve itt is érvényesül. Hallottál már a kamatos kamatról?

A vagyonteremtés kevésbé függ a jövedelemszintedtől, vagy a hozamoktól, sokkal inkább a megtakarítási rátádtól, a rendszerességtől

A bankszámlán a pénzed értéke csak romlik minimum az infláció értékével

Nem is kell feltétlenül befektetni, egészségpénztárral évente 150 000 Ft-ot tudsz realizálni (mínusz költségek-pénztáranként változó)

Már akkor sokat nyersz, ha csak olyan apró dolgokra odafigyelsz, mint például a bankszámla fenntartás

A NETEN ÚGYIS FENT VAN MINDEN ÉS VAN PÉNZÜGYI TANÁCSADÓM IS

Hiába van fent rengeteg információ, sajnos az a tapasztalat, hogy ettől a többség megrémül, nem érti, nem is tudja mit is kellene keresnie ahhoz, hogy sikeres legyen. Elveszik a tömérdek információ között. A pénzügyi tanácsadók többsége pedig sajnos azt mondja Neked, amiből a legtöbb jutalékot kapja. 

Én gyakorlatiasan, csak a lényeget adom át Neked ahhoz, hogy máris el tudj kezdeni pénzügyileg megfelelő döntéseket hozni és megalapozni a sikeres jövődet és az anyagi biztonságodat. 

Úgy fogsz felállni az 5 alkalmas előadás sorozat után, hogy a pénzügyekben biztos és felkészült nővé válsz!

Többé nem leszel ideges vagy zavarban, ha a baráti társaságban pénzügyekről esik szó, sőt, magabiztosan állsz ki a véleményed mellett. A bankszámlád folyamatosan növekszik, ahogy egyre több befektetési lehetőséget ismersz fel. 

A tanfolyam kihagyásával akár több millió forintot is elbukhatsz…

Ők már döntöttek

„Hiába van félretett pénzem, mindig úgy érzem hogy bármi törénhet, főleg mióta ekkora infláció van. Szeretném magam anyagilag biztonságba érezni, ezért fizettem be a tanfolyamra. Lilla nagyon érthetően mond el mindent, és az anyag le is tölthető. Igaz van még hátra pár óra, de csak javasolni tudom.”

– Meszlényi Anna, anyuka –

„Szívből ajánlom Lillát mindenkinek, aki szeretne eligazodni a pénzpiac útvesztőiben. Egy remekül felépített tanfolyamot dolgozott ki, amelynek során közvetlen, kedves stílusával, érthetően, logikusan vezet végig a megtakarítási lehetőségeken. Minden esetben példákkal, gyakorlatban azonnal használható praktikákkal, az előnyök és hátrányok ismertetésével segít abban, hogy megalapozott döntést hozhass a pénzügyeidet illetően. Nem utolsó sorban pedig türelmesen és rendkívüli hozzáértéssel válaszolja meg a kérdéseidet. Egy felüdülés minden alkalom, alig várom a következőt!”

– Gódor Mónika –

„A megtakarításaimat szeretném kamatoztatni, de a hozzá nem értés ezt nem segíti. A pénzem a bankszámlán csücsül és lassan-lassan eszegeti az infláció. Már többször nekiindultam, hogy képezzem saját magam, de mindig oda jutottam, hogy nem értem a pénzügyeket, hiába igyekszem. Nekem „szájbarágós” segítség kell. Így vezetett el a sors Lillához. Még csak az elején vagyok, de már kezd kirajzolódni a kép. Lilla egyszerűsége, gyakorlatias előadásai nagy segítségemre vannak. Igaz többször is meg kell hallgatnom, de ez csak még előbbre viszi a fejlődésemet. Lilla rávilágított arra is, hogy mindenkinek másféle stratégiára, befektetési portfólióra van szüksége. Így rájöttem arra is, hogy én a konzervatívabb, vagy a KICSIT bátrabbak táborába tartozom. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban még több használható tudásra fogok szert tenni, melyben ez a kis tanfolyam nagy segítségemre lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki abban a cipőben jár, mint én!”

– Mészáros Ibolya, pedagógus –

„A jelenleg bankban tartott pénzemet szeretném befektetni. Emiatt jelentkeztem a tanfolyamra. Szeretném, ha át tudnám látni a különböző befektetési lehetőségeket, hogy magabiztosabban tudjak dönteni. Lilla nagyon segítőkész, válaszokat azonnal megkapom.
Köszönöm a lehetőséget.”

– Gerencsér Henrietta lakberendező –

„Katás vállalkozóként jöttem a tanfolyamra. A jövőm anyagi biztosítása érdekében szerettem volna információt gyűjteni. A különböző befeketetési lehetőségeket is szerettem volna megismerni. A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, oldott a volt a légkör. Amellett, hogy Lilla nagyon érthetően magyaráz el mindent, mindig van lehetőség kérdezni. Az első előadás, melynek célja a pénzügyi szemléletváltás, különösen fontos volt számomra. Azóta sokkal bátrabban állok a pénzügyi dolgokhoz. Ráadásul azt is el tudom képzelni, hogy a jövőben saját magam döntsem el, hogy mibe szeretnék befektetni. Ez a tanfolyam előtt elképzelhetetlen volt számomra.”

– Molnár Enikő, pszichológus, egyéni vállalkozó –

Komolyan még mindig azon gondolkodsz megéri-e ez a csekély befeketetés azért, hogy ne bukj el sok milliót és megteremtsd azt az életet, amit megérdemelsz?

Részletben itt tudsz fizetni, kattints a gombra!

Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz mérten 10%-al magasabb.

Mi fog történni, ha kitöltöd az űrlapot és rányomsz a „Megrendelés” gombra?

  1. Az oldal automatikusan átirányít a Stripe biztonságos fizetési oldalára. Az online bankkártyás fizetés a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósul meg.

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay

2. Add meg a bankkártya adataidat és már Tiéd is a csomag.

Nem kaptál még mindenre választ? Akkor ezt is nézd meg!

Hogyan tudom kifizetni a tanfolyamot?

A tanfolyamot biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a Stripe-on keresztül. 

Csak kártyával tudok fizetni?

Igen, csak kártyával tudsz fizetni. Amennyiben problémád adódna vagy segítség kell, csak írj nekem az i[email protected] e-mailre.

Biztonságos a fizetés?

A bankkártyás fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik. Bankkártya adataidat mi nem kapjuk meg, nem láthatjuk, így semmilyen formában nem is tároljuk azokat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért cserébe terheljük a kártyádat.

Hogy kapom meg a tananyagokat?

Vásárlás után e-mailben fogod megkapni a tananyagok elérhetőségét, ahol meg tudod nézni a részeket.

© Copyright 2023 PénzügyesAnyu I Minden jog fenntartva! I Szöveg és design: Soulwave Marketing