Jelenleg a Tanfolyam teltházas. Jelentkezz várólistára, hogy legközelebb ne maradj le!

Pénzügyi magabiztosság tanfolyam nőknek

Hogyan teremts nőként pénzügyi bőséget és tisztánlátást, akkor is ha egyedül vagy?

Az első kifejezetten nőknek készült, női gondolkodásmódra lefordított pénzügyi tanfolyam, amit tényleg érteni fogsz!

Gyakorlatias, online videótár, élő (De visszanézhető!) kérdezz-felelek alkalmakkal!

Neked szól ez a gyakorlatias, több alkalmas élő tanfolyam, ha ezek közül akár 1 is igaz Rád!

Van már olyan pénzed, amit félretennél, de fogalmad nincs mit csinálj vele, hogyan tudnád megtöbbszörözni?

Félsz, hogy ebben az inflációs környezetben könnyű elbukni, amit szorgos munkával összeraktál.
Kevésnek gondolod egy jó befektetéshez, amit félre tudnál tenni.
Nem akarsz tőzsdézni, hazárdírozni a pénzeddel.
Azt gondolod, hogy matektudás kell ahhoz, hogy érts a pénzügyekhez.
Mindig is úgy érezted, hogy a pénzügyi téma idegen Neked.
Nálatok a férjed viszi a pénzügyeket, de vágysz az önállóságra is.
Tudod, hogy vannak jó lehetőségek, de nem tudod, hogyan állj neki a megvalósításnak.

Nem a Te hibád, hogy elveszettnek érzed magad a pénzügyekkel kapcsolatban.

Tömérdek információt zúdítanak ránk nap, mint nap és már csak annyi erőnk marad, hogy belekiáltsunk a zajba. A többsége érthetetlen, követhetetlen, nehéz (legalábbis annak tűnő).

Most viszont itt vagyok és szépen helyre tesszük mindazokat a dolgokat, amik eddig akadályoztak abban, hogy erős, magabiztos, pénzügyileg független nő legyél. Mindezt egyszerűen, gyakorlatiasan, közérthetően.

JÓ HELYEN VAGY, HA:

Z
Szeretnéd, hogy további befektetett munka nélkül gyarapodjon a pénzed
Z

Nincs időd egyesével végigjárni a különböző lehetőségeket, hogy hogyan tudsz több pénzt csinálni a bevételedből

Z
Szeretnéd, hogy valaki közérthetővé és egyszerűvé tegye számodra a pénzügyeket
Angus Cambpell pszichológus szerint ez teszi boldoggá az embereket leginkább:

„A határozott érzet, hogy valaki a kezében tartja saját élete irányítását…”

Szilvi már kezében tartja az élete irányítását

5 TÉMA, AMIT TUDNOD KELL, HOGY PÉNZÜGYILEG MAGABIZTOS LEGYÉL

Hogyan gondolkoznak a pénzügyileg sikeres emberek?

Lehetőséged lesz megismerni és átlátni, hogyan lehet akár vagyont felépíteni úgy, hogy nem nyertél a lottón és nem szakadtál bele a munkába sem.

Mikor, mibe fektesd a pénzedet?

Milliós különbségek vannak a különböző formák között a költségek, a lehetséges állami támogatások, az elérhető befektetések miatt. Ráadásul lehet akár devizában is befektetni, de akár külföldön is.

Államkötvények, kötvénypiac: Mikor ez a Te megoldásod?

Egyik most 7 évre 16%-ot ígér, másik 12%-ot, de csak 1 évre kell lekösd a pénzed? Melyiket érdemes választani?

Hogyan válassz a részvények, ETF-ek közül?

Értékpapírszámlát több bankban lehet indítani. Egyiknél a számlavezetés olcsó, de kicsi a választék, másoknál pont fordítva. Van, ahol adózni kell a nyereség után, valahol egy idő után nem.

Hogyan költsd az adód egy részét biciklire, masszázsra, vagy akár ágymatracra?

– egészségpénztári titkok, egészségbiztosítási piaci kitekintővel

Pl. Havi 310 Ft-ért lehet kapni magán szolgáltatónál, 10 napon belül leszerve az időpontod: 25 000 Ft labort, 300 000 Ft-ig MR, CT, PET CT-ét, 300 00 Ft-ig egy napos sebészetet, és 1 M Ft gyógyulási támogatást 24 kritikus betegség bekövetkezése esetén.

Ebben mind segíteni fogok, hogy könnyebben boldogulj a pénzügyeidben

Z

Megtakarítások

Z

Állampapírok

Z

Gondolkodásmód

Z

Egészségpénztár

Z

Befektetések

MIÉRT ÉRDEMES RÁM HALLGATNOD?

Dr. Szilágyi-Németh Lilla vagyok, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

Anya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok – a sorrend alkalmanként módosul, hiszen az egyensúlyhoz kell a szerepek intenzitásának változása. Független tanácsadóként a pénzügyek területét képviselem szívvel-lélekkel, mint családi hagyomány.

Több, mint 4 éve független alkuszként kezdtem a tevékenységem. Jelenleg nőket tanítok arra, hogyan érjék el az anyagi függetlenségüket, hogyan legyen hitük abban, hogy a nők igenis képesek a pénzhez érteni, akkor is, ha világ életükben szorongtak ettől a szótól. Jelenleg tőkepiaci tanácsadóként és hitelközvetítőként is tevékenykedem. Évente több, mint 200 vállalkozónak adtam tanácsot a hosszú távú megtakarításaiban nagy megelégedésükre, de több mint 500 nő vásárolta már meg a pénzügyi tudatosságot tanító tanfolyamomat is. Mellette a Szeged365 pénzügyi bloggereként is sokan ismernek, de többször kérte már véleményemet az egy.hu, a Webradio és a Telex is.

Az a célom, hogy felnyissam az emberek szemét és végre hitet adjak nekik, hogy igenis lehet jobban élni, ha tervezünk. Léteznek olyan pénzügyi tanácsadók, aki valóban a Te érdeked nézik. Akiknek ugyanolyan fontos a Te biztonságod, mint a sajátjuk.

Hiszem, hogy az út, amin haladunk rengeteg nőnek segít abban, hogy anyagi biztonságban éljen és akár a pénzügyi szabadságot is el tudja érni.

Ahol már találkozhattál velem

Nézzük a részleteket, mit is fogsz tanulni az élő alkalmakon!

1. modul

Pénzügyi szemléletváltás:

Hogyan gondolkoznak a pénzügyileg sikeres emberek?

Vajon mire lennél képes, ha pénzügyi félelmeid végre megszűnnének? Ezen az alkalmon megmutatom, hogyan éred el, hogy önbizalmad legyen a pénzügyek területén. Milyen gondolkodásmód az, ami előrevisz és sikeressé tesz? Miért nem az a fontos, hogy mások mibe fektetik a pénzüket?

Lehetőséged lesz megismerni és átlátni, hogyan lehet akár vagyont felépíteni úgy, hogy nem nyertél a lottón és nem szakadtál bele a munkába sem. Ha hónap végére elfogy mindig a pénzed, pedig jól keresel, akkor ebben a másfél órában erre a problémára is kapsz megoldást!

„Az első modul, melynek célja a pénzügyi szemléletváltás, különösen fontos volt számomra. Azóta sokkal bátrabban állok a pénzügyi dolgokhoz. Ráadásul azt is el tudom képzelni, hogy a jövőben saját magam döntsem el, hogy mibe szeretnék befektetni. Ez a tanfolyam előtt elképzelhetetlen volt számomra.”
Molnár Enikő, pszichológus

2. modul

Államkötvények:

A csapból is ez folyik, hogy most érdemes állampapírba fektetni, de melyiket kell választani? 3 éves állampapírt, vagy inkább 7 évesest? A legnagyobb kamat számít, vagy más szempontokat kellene figyelembe venni? Biztonságos ez? Mi történik államcsőd esetén? 

Hogy néz ki a felület? Mire kell kattintani? Hol érdemes megvenni? Erre mind választ kapsz ebben a modulban, úgy, hogy Te tudsz majd utána másoknak is tanácsot adni.

„Tök jó volt, hogy ennyire részletesen, útmutatósan magyaráztad el 🙂 Bár nekem már segítettél korábban ebben, akkor is nagyon hálás voltam érte! A DKJ-hez most megjött a kedvem megint, mindjárt lehet meg is nézem őket :D”
Vajda Klaudia – biztonságot és lehetőséget kutató 3 gyermekét egyedül nevelő anya

3. modul

Passzív befektetések

Hogyan válassz ETF-et? Egyáltalán mi ez a rövidítés? Vagy egyedi részvény mellett kellene dönteni? Akkor most tőzsdézni kell, vagy sem? Neked való ez a megoldás egyáltalán? Mennyit kell ezzel foglalkozni? Hol érdemes hozzá számlát nyitni? Mire érdemes figyelni? Ezt mind megtudod a harmadik modulban, még hozzá úgy, hogy ez olyanoknak is érthető legyen, aki sosem foglalkozott ezzel a témával. Azért az izgalmas dolog, hogy Te csak havonta beteszed a pénzedet és helyetted dolgozik, hosszútávon akár jobban, mintha a privát bankárodra bíznád a pénzedet!

“Nulla pénzügyi alapismerettel is mindent megértettem, mert az alapoktól haladtál a bonyolultabb összefüggések, fogalmak felé, mindent jól érthetően elmagyarázva.”
Kiss Ildikó

4. modul

Okos megtakarítások – portfólió kialakítás

Számtalan lehetőség van a piacon, biztosítás, pénztárak, banki lekötések, befektetési alapok, értékpapírszámla, fizikai arany, kripto valuták, lakástakarékpénztárak – melyik mit tud és mennyire bonyolult? Hogyan kellene eldönteni, hogy melyikbe mennyi pénzt érdemes befektetni? Mikor kell egyeltalán erről döntést hozni, hogy hogyan alakítsd ki a portfóliódat? Válság esetén kell ezen változtatni, vagy sem? Millió kérdés felmerülhet benned, amire megkapod a választ ebben a modulban.

“Még csak az elején vagyok, de már kezd kirajzolódni a kép. Lilla egyszerűsége, gyakorlatias előadásai nagy segítségemre vannak. Igaz többször is meg kell hallgatnom, de ez csak még előbbre viszi a fejlődésemet. Lilla rávilágított arra is, hogy mindenkinek másféle stratégiára, befektetési portfólióra van szüksége. Így rájöttem arra is, hogy én a konzervatívabb, vagy a KICSIT bátrabbak táborába tartozom.”
Mészáros Ibolya, pedagógus

5. modul

Egészségpénztár-, egészségbiztosítás

Hogyan költsd az adód egy részét biciklire, masszázsra, vagy akár ágymatracra?

Egészségpénztári titkok, egészségbiztosítási piaci kitekintővel

Pl. Havi 310 Ft-ért elérhető, hogy magán szolgáltatónál, 10 napon belül leszervezett időpontod legyen laborra, CT-re, MR-e, PET CT-re, amit viszonylag magas értékben (CT, MR esetén pl.: 300 E Ft) áll is a biztosítás helyetted. Hogy erről miért nem mesélt Neked senki? Most itt a lehetőség és még számos más trükköt mondok el ezen az alkalmon. Ez a téma az, amit legkevésbé szoktak várni a tanfolyami résztvevők, de a végére  a nem várt meglepetés kategóriájába sorolják! Meglepődve tapasztalják, hogy eddig ezeket az infókat nem tudták és nem használták és mennyi pénzt is buktak vele.

“Húúú, a mai anyag várakozáson felüli volt. 🙂 Alig várom, hogy elindítsam az egészségpénztárat!”
Hajdu Helga, Liliputi Játékáruház tulajdonos

+1 modul

Kiss Vivien adózási előadás

Sokaknak kérdés, hogy ha elér egy eredményt a befektetése, azaz hozama van, kell-e adózni utána? Vivien profin bemutatja, hogy mely esetekben lesz az elért eredményed teljesen adómentes és azt is, hogy ha kell adózni, hogyan és mit kell csinálni. Természetesen ez is teljesen gyakorlati dolog lesz, hogy aki még soha nem foglalkozott ezzel a témával, akkor is érteni fogja.

Csomagfüggő bónuszok:

Z

Nyugdíj megtakarítási előadás- Hogyan legyen tisztességes nyugdíjad?

Értéke: 14 900 Ft

Az előadásomban megnézzük: 

 • milyen tévhitek miatt nem indítanak az emberek nyugdíj céllal megtartakarításokat, 
 • hogy működik a magyar nyugdíjrendszer
 • mire számíthatsz a jövőben a nyugdíjaddal kapcsolatban
 • miért nem veheti el az állam a pénzedet
 • ha KATA-s vagy, akkor miért extra fontos erre a témára figyelned
 • és azt is megmutatom, hogy milyen szempontok alapján tudsz dönteni, ha szeretnél egy ilyet indítani, hiszen milliós különbségek vannak a különböző megtakarítási formák végeredményei között. 
Z

Jelenleg elérhető állami támogatások elődás - videós anyag

Értéke: 14 900 Ft

Biztosan fájna a fejed, ha milliós állami támogatásról maradnál le, csak azért, mert nem is tudsz róla! Ebben a videóban kapsz egy A-tól Z-ig anyagot, hogy milyen lehetőségeid vannak ma, ha állami támogatásról beszélünk és hogyan tudod ezeket legjobban kihasználni?
Z

60 perces privát konzultáció Lillával

Értéke: 34 900 Ft

1 órás online konzultáció személyesen Velem, ahol 60 percen keresztül teljes szaktudásommal kizárólag a Te rendelkezésedre fogok állni. Tulajdonképpen 1 órára csak a Te privát “befektetési tanácsadód” leszek.

Z

2 alkalom élő kérdezz-felelek

Értéke: 9 900 Ft

Minden tanfolyamhoz 2 alkalom kérdezz-felelek tartozik (havonta 1 alkalom), ahova beküldheted a kérdéseidet előre és megválaszolom azt. Ha nem tudsz jelen lenni élőben, akkor se aggódj, mert felvételre kerül minden és megkapod a válaszokat az esetleges kérdéseidre.

Z

Zsebpénz kisokos- Hogyan teremtsd meg a gyermeked pénzügyi alapjait? (ebook)

Értéke: 9 900 Ft

Mindannyian saját bőrünkön tapasztaljuk mennyire fontos lenne gyerekkorban elültetni a pénzügyi tudatosság csíráit. Ehhez segíthet hozzá az, ha a zsebpénz témáját körbejárod. Hogyan lehet ezt jól csinálni? Mire kell figyelni, hogy már ez segítse gyermeked felnőttkori hozzáállását a pénzhez? Az ebook olyan segédanyag, ami fontos alapvetéseket tartalmaz. Alkalmazásukkal el lehet érni, hogy a gyermeked megtanulja miért fontos a pénzzel jól bánni!

Z

Úton tartó csoport 6 hónapra- Hogy ne csak elkezd a megtakarítást, hanem meg is tartsd a jó szokásokat-legyen kitől kérdezned a kurzus után is

Értéke: Felbecsülhetetlen

Talán volt már olyan dolog, amibe belevágtál nagy lelkesedéssel, de a kezdeti hév szépen elapadt és visszatértél a régi szokásaidhoz és tulajdonképpen végül nem változott semmi. Biztosan nem ezért olvasod most ezeket a sorokat, hogy ez így legyen. Ezért igazán klassz, hogy lesz egy fél éven át elérhető felület, ami továbbra is segítségedre lesz, ha kérdéseid, elakadásaid, belső félelmeid adódnának. A csoportban nem csak én, hanem a társaid is ott lesznek: csapatban mindig egyszerűbb célok eléréséhez szükséges  lelkesedést fenntartani.

Összértéke: 210 900 Ft

Figyelem! Válaszd azt a csomagot, amelyik mindent tartalmaz, amit szeretnél ezek közül!

Ráadásul most 48 óráig olyan extra bónuszt szerezhetsz, amivel vissza is keresheted egyből a tanfolyam árát!

Videós tananyag- értéke: 4990 Ft

Szinte biztos vagyok benne, hogy a bankszámlád költsége nem közelít a zéróhoz. Bónuszként most kapsz egy videót, ahol megmutatom, hogyan tudod ellenőrizni 1 perc alatt, hogy mennyi volt az éves költséged a bankszámládon és megmutatom azt is, hogyan tudsz ezen nagyon könnyen változtatni.

Sokszor 50-70 000 Ft egy éves bankszámlaköltség és ez lehetne akár 0 Ft is. Én 2022-ben 7 hónap alatt (akkor váltottam bankszámlát) 130 688 Ft-ot spóroltam ezzel.

Tudom, hogy macera a bankváltás, de még erre is van egy klassz 1 perces megoldásom!  Emellett azt is megosztom Veled, hogy mire figyelj, hogy ne legyél internetes csalás áldozata.

Az extra bónuszról sajnos már lemaradtál!

Fantasztikus meglepetés ajándékokkal is készültem! Ez is mind a Tiéd lesz!

#1 Ajándék

Barkóczy Barby – a Peace of Mind megálmodójától: A stresszmentes elme kulcsa

Hogyan csökkentheted le a stresszt az életedben úgy, hogy ez csak napi 10 percedbe kerül?

 • 1 darab ebook
 •  6 darab hanganyag
 • napi 5 -10 perc

Bármikor meg tudod hallgatni. Akár egy fárasztó megbeszélés előtt vagy után, vagy ha úgy érzed, most 5 perc szünetre van szükséged a rengeteg teendő között.

Az ingyenesen letölthető e-bookban alap gondolatok, alap gyakorlatok vannak, hasznos tippekkel, hogyan hozható összhangba a napi mókuskerék és hogyan tudod magad támogatni abban, hogy úgy tervezz, hogy a tervek és az energiaszinted találkozzanak egymással. Ne érezd azt, hogy túlhajszolod magad és fáradtan esel egyik napból a másikba. Adj magadnak napi 5 perc szünetet!

Értéke: 14 990 Ft

#2 Ajándék

Dr. Domokos Kata – üzleti coach, Időmenedzsment és produktivitás a munkában – videós tréning

Ugye nem azért lettél vállalkozó, hogy semmi szabadidőd ne legyen? Nőként, családanyaként, vállalkozóként gyakran érezhetjük, hogy összecsapnak a hullámok a fejünk felett és nem is tudjuk, hogy melyik munkához nyúljunk hiretelen. Ez a szuper videós anyag az időmenedzsmentről segíteni fog, hogy jobban bánj az időddel és többre juss!

Az anyagban olyan hasznos tippeket oszt meg Veled Kata, amikkel valóban több időt szerezhetsz magadnak. 

 • Priorizáld a teendőidet
 • Állíts be célokat és határidőket
 • Tanulj meg hatékonyabban kommunikálni
 • Használd ki a technológia előnyeit

Értéke: 14 990 Ft

#3 Ajándék

Tarnay Zsuzsanna: BEAUTYFITNESS havi klubtagság

Az első komplex online szépség-fitnesz stúdió, ahol a test és a lélek találkozik

 • ragyogó arc
 • fitt alak
 • lelki egyensúly

Értéke: 7 990 Ft

Tapasztalataim alapján a legeredményesebb tanulási lehetőség

A videós tananyag előnye, hogy akkor nézed meg, amikor akarod, haladhatsz a saját tempódban. Mindeközben, ha felmerülnek kérdések, azokra válasz kell. Ezért 4 hetente-hogy ahogy haladsz előre a tananyaggal-előre beküldheted a kérdéseidet a kérdezz-felelek alkalmakra. A tanfolyam során kétszer is lehetőséged nyílik ezt kihasználni. Így tényleg minden félelmed elmúlhat, gyakorlatias és érthető lesz az is, ami esetleg kérdőjel maradt addig.

Tartottam élőben a képzést nagyon sokszor. A tapasztalatom az, hogy nagyon tömény az anyag, ha egy-egy blokkot egyben tartok meg. Ez a legjobb kombináció amivel tanulhatsz. Saját tempó, hetente feloldott tananyagok, ami adja a ritmust a tanuláshoz és élő kérdezz-felelek alkalmak 4 hetente.

Miért nem korlátlan számú a kérdezz-felelek? Mert szeretném, hogy legyen rajtad nyomás, hogy haladj a tananyaggal. Ne aggódj, ha nincs semmilyen pénzügyi előképzettséged vagy azt gondolod, Neked ez biztosan nem fog menni. Ezért vagyok itt! A zárt Facebook csoportban is folyamatosan kérdezhetsz, végig fogom a kezed.

Van 1 remek hírem!
Már havi 25-30.000 Forintból is lehet vagyont építeni!

Nem szükséges hatalmas összegeket befektetned! Tudom, hogy sokan igyekeztek helytállni feleségként, anyaként, vállalkozóként vagy a munkahelyeteken. Én magam is anyuka vagyok, mellette vállalkozó. Ismerem a nehézségeket és azt is, hogyan lehet ezek mellett is fokozatosan, tudatosan gyarapodni. Ebben fogok Neked is segíteni! Ráadásul tudsz részletben is fizetni, ha egyben gondot okozna. 

Első lépésként fektess a tudásba és aztán a 3. hónapban már ténylegesen elindíthatod a pénz kamatoztatását!

GARANCIÁK A WORKSHOPHOZ

100% pénzvisszafizetés

Hiszek a szolgáltatásomban, tudom, hogy mekkora értéket fogsz kapni. Biztos vagyok a dolgomban, így bátran vállalom, ha mégsem tudok Neked újat mutatni vagy nem érthető, ahogy átadom az információkat, akkor visszafizetem az árát az első 2 hétben.

100% Pénzügyi magabiztosság

A workshop elvégzésével magabiztosan fogsz tudni döntéseket hozni a pénzügyeiddel kapcsolatban.

100% közérthetőség

Jól tudom, hogy az egyik fő gond a pénzügyekkel, hogy szakszavakkal dobálóznak az amúgy is idegen terepen, nem csoda, hogy tágra nyílt szemekkel nézel csak. Én úgy fogok magyarázni, hogy azt valóban meg is értsd.

100% gyakorlatiasság

Tisztában vagyok vele, hogy az elmélet önmagában édeskevés. Az egész 5+1 modulos pénzügyi workshop gyakorlatiasan van felépítve, hogy alkalmazni is tudd.

Ez mind nagyszerű, Lilla!

De áruld már el ezt a rengeteg tudást, támogatást, segítséget mennyiért adod?

NEKED MENNYIT ÉR AZ, HOGY…

u

nem kell azon rágódnod, hogy a választásaiddal tényleg a legtöbbet hozod-e ki a pénzügyeidből?

u

nem kell azon idegeskedj, hogy az infláció és a rossz döntések elviszik a már keményen megdolgozott pénzed egy részét?

u

megértsd, hogyan tudsz úgy több pénzt csinálni, hogy nem kell további munkaórákat beletenned a munkádba?

Válaszd ki a csomagodat!

EZÜST CSOMAG

R

5 alkalmas tanfolyam

1. Pénzügyi szemléletváltás
2. Állampapír piac rejtelmei
3. ETF, részvények világa
4. Egészségbiztosítás titkai
5. Okos megtakarítások, portfólió kialakítás
Összértéke: 116 500,- Ft

R

Webinár felvétel - örökös hozzáférés

Értéke: 5 990,- Ft

R

+ Kiss Vivien: Adózási 1x1

Értéke: 23 300,- Ft

R

1 hónapig zárt facebook csoport

R

60 perces privát konzultáció Lillával

Értéke: 34 900,- Ft

R

2 alkalom kérdezz-felelek

Értéke: 9 900,- Ft

R

AJÁNDÉKOK

Értéke: 190 590,- Ft

Ára: 49 900,- Ft

Részletfizetési lehetőség!

2X 27 445,- Ft

(A részlet fizetése ismétlődő levonással történik. Az elsőt rendeléskor fizeted, a másodikat pedig 1 hónap múlva fordulónapon.)

Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz mérten 10%-al magasabb.

Részletben itt tudsz fizetni, kattints a gombra!

;

ARANY CSOMAG

R

5 alkalmas tanfolyam

1. Pénzügyi szemléletváltás
2. Állampapír piac rejtelmei
3. ETF, részvények világa
4. Egészségbiztosítás titkai
5. Okos megtakarítások, portfólió kialakítás
Összértéke: 116 500,- Ft

R

Webinár felvétel - örökös hozzáférés

Értéke: 5 990,- Ft

R

+ Kiss Vivien: Adózási 1x1

Értéke: 23 300,- Ft

R

1 hónapig zárt facebook csoport

R

Nyugdíj megtakarítási előadás

Hogyan legyen tisztességes nyugdíjad? Értéke: 14 900,- Ft

R

60 perces privát konzultáció Lillával

Értéke: 34 900,- Ft

R

2 alkalom kérdezz-felelek

Értéke: 9 900,- Ft

R

AJÁNDÉKOK

Értéke: 205 490,- Ft

Ára: 69 800,- Ft

Részletfizetési lehetőség!

2X 38 390,- Ft

(A részlet fizetése ismétlődő levonással történik. Az elsőt rendeléskor fizeted, a másodikat pedig 1 hónap múlva fordulónapon.)

Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz mérten 10%-al magasabb.

Részletben itt tudsz fizetni, kattints a gombra!

;

Legjobb választás!

PLATINA CSOMAG

R

5 alkalmas tanfolyam

1. Pénzügyi szemléletváltás
2. Állampapír piac rejtelmei
3. ETF, részvények világa
4. Egészségbiztosítás titkai
5. Okos megtakarítások, portfólió kialakítás
Összértéke: 116 500,- Ft

R

Webinár felvétel - örökös hozzáférés

Értéke: 5 990,- Ft

R

+ Kiss Vivien: Adózási 1x1

Értéke: 23 300,- Ft

R

Nyugdíj megtakarítási előadás

Hogyan legyen tisztességes nyugdíjad? Értéke: 14 900,- Ft

R

Jelenleg elérhető állami támogatások elődás- videós anyag

Értéke: 14 900,- Ft

R

Zsebpénz kisokos

Hogyan teremtsd meg a gyermeked pénzügyi alapjait? (ebook) Értéke: 9 900,- Ft

R

Úton tartó csoport 6 hónapra

Hogy ne csak elkezd a megtakarítást, hanem meg is tartsd a jó szokásokat – legyen kitől kérdezned a kurzus után is

R

2x60 perces privát konzultáció Lillával

Értéke: 69 800,- Ft

R

4 alkalom kérdezz-felelek

Értéke: 19 800- Ft

R

AJÁNDÉKOK

Értéke: 275 090,- Ft

Ára: 79 700,- Ft

Részletfizetési lehetőség!

2X 43 835,- Ft

(A részlet fizetése ismétlődő levonással történik. Az elsőt rendeléskor fizeted, a másodikat pedig 1 hónap múlva fordulónapon.)

Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz mérten 10%-al magasabb.

Részletben itt tudsz fizetni, kattints a gombra!

;

Nekem NINCS IDŐM MEGTANULNI EZT…

Gondold végig, most mennyit stresszel jár, hogy az infláció megeszi a pénzedet, hogy csak csücsül a számládon a pénz

Egyszer kell csak megtanulni, a tudás veled marad
12 óra tanulással elérheted azt, hogy utána évente 12 órát foglalkozz a pénzügyeiddel sikeresen
Kisebb összeg lehetővé teszi, hogy betegség esetén kihagyj pár napot a munkából, anélkül, hogy ne okozzon ez gondot
Ha munkát, vállalkozást akarsz váltani, nem vagy kényszerítve semmi olyanra, ami nem komfortos

„A határozott érzet, hogy valaki a kezében tartja saját élete irányítását, az általunk vizsgált minden más objektív életkörülménynél (jövedelem, lakóhely, oktatás) megbízhatóbban képes előre jelezni a pozitív érzéseit.„

– Angus Campbell –

A PÉNZ LEGÉRTÉKESEBB HOZADÉKA SZABADON RENDELKEZNI AZ IDŐD FELETT!

LILLA, ÉN NEM ÉRTEK A PÉNZÜGYEKHEZ, ÚGYSEM FOGOM ÉRTENI A TANFOLYAMON HALLOTTAKAT, A MATEK NEM AZ ÉN ASZTALOM

Én sem voltam sosem jó matekból…ma több száz ügyfelem elégedett

Nem számtani példákat kell csinálni, összefüggéseket kell megérteni
A legjobb befektetők: akik meghaltak és ott maradt a pénzük, vagy elfeledtkeztek róla

Hidd el, ha megtanulsz a pénzzel bánni, megérted az összefüggéseket, akkor magabiztos leszel és nyugodt. Tudni fogod, hogy jól döntöttél és a pénzed a lehető legjobb helyen van. A végeredmény: több pénz úgy, hogy nem gürcölsz érte.

EBBEN A GAZDASÁGI KÖRNYEZETBEN NEM MEREK BEFEKTETNI, INKÁBB A BIZTONSÁGOS BANKSZÁMLÁT VÁLASZTOM

Z

Ne Hagyd, hogy Az Infláció Ellopja a Jövődet!

1 millió forint a bankszámládon? A 2022-es átlagos 14,5%-os inflációval ez 145 000 forinttal kevesebbet ér. Nem itt az ideje, hogy a pénzed dolgozzon, nem pedig eltűnjön?

Z

Vásárlás Alacsony Árfolyamon = Okos Befektetés

Gondolkodtál már azon, hogy miért jobb a leárazások idején vásárolni? Ugyanez igaz a befektetésekre is. Alacsony árfolyamoknál vásárolva kedvezőbb helyzetből indulsz.

Z

A Türelem Jutalma: Megéri Várni

Nem minden nap karácsony. Az árfolyamok ingadoznak, de hosszú távon a türelmes és kitartó befektetők szinte mindig nyernek.

Z

Ismerd Meg a Pénzpiacot: Tudatos Döntések

A tudás hatalom. Minél többet tudsz a pénzpiaci eszközökről, annál kevesebbet hagysz a véletlenre.

MIT NYERSZ, HA MEGTANULSZ A PÉNZZEL BÁNNI?

Stresszmentes életet
Példa leszel a családodnak
Anyagi függetlenséget

NEKEM NINCS ELÉG PÉNZEM BEFEKTETNI, CSAK HAVI 20-30 EZER FT-OM VAN ERRE, AZZAL MEG NEM MEGYEK MESSZIRE.

Egy kis érdekesség: Warren Buffet a 84.5 milliárd dolláros vagyonából 81,5 milliárdot a 65. születésnapja után szerzett meg.

A sok kicsi sokra megy elve itt is érvényesül. Hallottál már a kamatos kamatról?

A vagyonteremtés kevésbé függ a jövedelemszintedtől, vagy a hozamoktól, sokkal inkább a megtakarítási rátádtól, a rendszerességtől

A bankszámlán a pénzed értéke csak romlik minimum az infláció értékével

Nem is kell feltétlenül befektetni, egészségpénztárral évente 150 000 Ft-ot tudsz realizálni (mínusz költségek-pénztáranként változó)

Már akkor sokat nyersz, ha csak olyan apró dolgokra odafigyelsz, mint például a bankszámla fenntartás

A NETEN ÚGYIS FENT VAN MINDEN ÉS VAN PÉNZÜGYI TANÁCSADÓM IS

Hiába van fent rengeteg információ, sajnos az a tapasztalat, hogy ettől a többség megrémül, nem érti, nem is tudja mit is kellene keresnie ahhoz, hogy sikeres legyen. Elveszik a tömérdek információ között. A pénzügyi tanácsadók többsége pedig sajnos azt mondja Neked, amiből a legtöbb jutalékot kapja. 

Én gyakorlatiasan, csak a lényeget adom át Neked ahhoz, hogy máris el tudj kezdeni pénzügyileg megfelelő döntéseket hozni és megalapozni a sikeres jövődet és az anyagi biztonságodat. 

Úgy fogsz felállni az 5 alkalmas előadás sorozat után, hogy a pénzügyekben biztos és felkészült nővé válsz!

Többé nem leszel ideges vagy zavarban, ha a baráti társaságban pénzügyekről esik szó, sőt, magabiztosan állsz ki a véleményed mellett. A bankszámlád folyamatosan növekszik, ahogy egyre több befektetési lehetőséget ismersz fel. 

Komolyan még mindig azon gondolkodsz megéri-e ez a csekély befeketetés azért, hogy ne bukj el sok milliót és megteremtsd azt az életet, amit megérdemelsz?

A tanfolyam kihagyásával akár több millió forintot is elbukhatsz…

Ők már döntöttek

„Hiába van félretett pénzem, mindig úgy érzem hogy bármi törénhet, főleg mióta ekkora infláció van. Szeretném magam anyagilag biztonságba érezni, ezért fizettem be a tanfolyamra. Lilla nagyon érthetően mond el mindent, és az anyag le is tölthető. Igaz van még hátra pár óra, de csak javasolni tudom.”

– Meszlényi Anna, anyuka –

„Szívből ajánlom Lillát mindenkinek, aki szeretne eligazodni a pénzpiac útvesztőiben. Egy remekül felépített tanfolyamot dolgozott ki, amelynek során közvetlen, kedves stílusával, érthetően, logikusan vezet végig a megtakarítási lehetőségeken. Minden esetben példákkal, gyakorlatban azonnal használható praktikákkal, az előnyök és hátrányok ismertetésével segít abban, hogy megalapozott döntést hozhass a pénzügyeidet illetően. Nem utolsó sorban pedig türelmesen és rendkívüli hozzáértéssel válaszolja meg a kérdéseidet. Egy felüdülés minden alkalom, alig várom a következőt!”

– Gódor Mónika –

„A megtakarításaimat szeretném kamatoztatni, de a hozzá nem értés ezt nem segíti. A pénzem a bankszámlán csücsül és lassan-lassan eszegeti az infláció. Már többször nekiindultam, hogy képezzem saját magam, de mindig oda jutottam, hogy nem értem a pénzügyeket, hiába igyekszem. Nekem „szájbarágós” segítség kell. Így vezetett el a sors Lillához. Még csak az elején vagyok, de már kezd kirajzolódni a kép. Lilla egyszerűsége, gyakorlatias előadásai nagy segítségemre vannak. Igaz többször is meg kell hallgatnom, de ez csak még előbbre viszi a fejlődésemet. Lilla rávilágított arra is, hogy mindenkinek másféle stratégiára, befektetési portfólióra van szüksége. Így rájöttem arra is, hogy én a konzervatívabb, vagy a KICSIT bátrabbak táborába tartozom. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban még több használható tudásra fogok szert tenni, melyben ez a kis tanfolyam nagy segítségemre lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki abban a cipőben jár, mint én!”

– Mészáros Ibolya, pedagógus –

„A jelenleg bankban tartott pénzemet szeretném befektetni. Emiatt jelentkeztem a tanfolyamra. Szeretném, ha át tudnám látni a különböző befektetési lehetőségeket, hogy magabiztosabban tudjak dönteni. Lilla nagyon segítőkész, válaszokat azonnal megkapom.
Köszönöm a lehetőséget.”

– Gerencsér Henrietta lakberendező –

„Katás vállalkozóként jöttem a tanfolyamra. A jövőm anyagi biztosítása érdekében szerettem volna információt gyűjteni. A különböző befeketetési lehetőségeket is szerettem volna megismerni. A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, oldott a volt a légkör. Amellett, hogy Lilla nagyon érthetően magyaráz el mindent, mindig van lehetőség kérdezni. Az első előadás, melynek célja a pénzügyi szemléletváltás, különösen fontos volt számomra. Azóta sokkal bátrabban állok a pénzügyi dolgokhoz. Ráadásul azt is el tudom képzelni, hogy a jövőben saját magam döntsem el, hogy mibe szeretnék befektetni. Ez a tanfolyam előtt elképzelhetetlen volt számomra.”

– Molnár Enikő, pszichológus, egyéni vállalkozó –

Jelenleg a tanfolyam teltházas, a következőről ne maradj le, itt tudsz jelentkezni a várólistára. Értesíteni fogunk a következő nyitásnál!

Nem kaptál még mindenre választ? Akkor ezt is nézd meg!

Hogyan tudom kifizetni a tanfolyamot?

A tanfolyamot biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a Stripe-on keresztül. 

Csak kártyával tudok fizetni?

Igen, csak kártyával tudsz fizetni. Amennyiben problémád adódna vagy segítség kell, csak írj nekem az i[email protected] e-mailre.

Biztonságos a fizetés?

A bankkártyás fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik. Bankkártya adataidat mi nem kapjuk meg, nem láthatjuk, így semmilyen formában nem is tároljuk azokat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért cserébe terheljük a kártyádat.

Melyik csomagot válasszam?

Alapvetően én a Platinát javaslom, mert akkor kapsz egy online konzultációt is velem, így még hatkonyabban, személyreszabottabban tudunk dolgozni. De természetesen az Ezüst és az Arany csomag is remek. Érdemes mérlegelni és a számodra legjobbat választani. Rengeteg bónusz is jár a nagyobb csomagokhoz.

Mikor lesz a képzés?

A képzés egy tanfolyami felületlen zajlik, ahol hetente kapsz hozzáférést az új modulokhoz.

Az élő kérdezz-felelek alkalmai:

06.05 és 06.26. 10.00

A kérdéseidet beküldheted előre is és a felvételt megkapod 1-2 napon belül.

 

© Copyright 2023 PénzügyesAnyu I Minden jog fenntartva! I Szöveg és design: Soulwave Marketing