PénzügyesAnyu vagyok!

Ismerj meg jobban!

PénzügyesAnyu vagyok!

Ismerj meg jobban!

Dr. Szilágyi-Németh Lilla vagyok, a PénzügyesAnyu.

Pénzügyi káosz-rendező specialista, tukmálásmentes garanciával.

Anya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok – a sorrend alkalmanként módosul, hiszen az egyensúlyhoz kell a szerepek intenzitásának változása. Jelenleg, mint családi hagyomány, független tanácsadóként a pénzügyek területét képviselem szívvel-lélekkel. Kimondottan a biztosítások területe áll hozzám közel. A nyugdíjbiztosítások témaköre az, ami igazán megfogott. 

Miért? Mert tudom, hogy ezzel értéket teremtek. 

Tudom, hogy nincsenek tisztában az emberek a mai nyugdíjhelyzettel, vagy csak részletinformációik vannak arról. 

Tudom, hogy ha egy KATÁS egyéni vállalkozó nem kezd el megtakarítani, pont azt a pénzügyi szabadságát fogja nyugdíjas korára elveszíteni, amiért most dolgozik, amiért úgy döntött, hogy nem alkalmazottként éli mindennapjait. 

Tudom azt is, hogy ha hozzám fordul valaki, akkor olyan megoldást fogok számára mondani, ami miatt a nyugdíjas éveiben is eszébe fogok jutni és mindenképpen pozitív aspektusban.

A nyugdíjmegtakarítások köre igen gazdag, de emiatt sokszor totális káoszt okoz a fejekben. Ezért mindenképpen kell valaki, aki objektíven mutatja be a megoldásokat. Ez az, amit én megteszek, az ügyfél igényeihez igazodva, tukmálás mentesen, közérthetően.

Számomra igazán fontos, hogy olyan munkát végezzek, amiben szívvel is tudok hinni, és ami segít másoknak is az életszínvonaluk emelésében.

A végzettségem jogász, de a jog rejtelmeiben végül nem találtam meg a számításaimat. Helyette más világok nyíltak ki előttem. A jogi szemlélet viszont elmélyítette az igazságérzetem és fejlesztette a gyors megoldóképességemet is.

Tudsz hozzám fordulni már nem csak nyugdíjbiztosítás témában, hanem:

Biztosítások

Az előző időszakban már testközelből is érezhettük, hogy egy pillanat alatt elveszíthetjük a biztonságot, az addigi munkahelyünket vagy vállalkozásunkat. Mára már tudjuk, hogy muszáj tartalékot képezni, kellenek a megtakarítások és a pénzügyi tudatosság. Óriási biztonságot ad egy megtakarítás, biztosítás. 

Készülj fel a meglepetésekre! Légy golyóálló! 

Egészségpénztár

Az egészségünk mindennek az alapja, mégis ezzel foglalkozunk a legkevésbé. Hiszen, amíg nincs baj, addig inkább másra költünk. Azt kívánom, ne is legyen, viszont számtalan esetben jól jöhet az Egészségpénztár is, olvasd el mi mindenre tudod használni.

Fizess 20 %-al kevesebbet a gyógyszertárban!

Hitel

Időt és rutint nyerhetsz, nem beszélve a hitel kamatáról! Könnyen elbukhatsz milliókat is tapasztalt ügyintéző nélkül! Ne vessz el a bonyolult, átláthatatlan rendszerben, kérj ingyenes hitelügyintézést!

Miért vagyok hiteles számodra?

Én is azt az utat járom, amelyikre Téged is rá akarlak segíteni. Napról napra egyre jobb és szabadabb életet élek. Mutatok kicsit Neked a “privát PénzügyesAnyuból” is!