Készülj fel a meglepetésekre!

Biztosítsd be a biztonságod!

nyugdíj megtakarítások

gyermek megtakarítások

hitelfedezeti életbiztosítás

kockázati életbiztosítás

balesetbiztosítás

privát egészségbiztosítás

Miért éri meg megtakarítani?

Bizonyosság a bizonytalanságban

Az előző években eddig soha nem látott történéseket tapasztalhattunk meg. Sokaknak az élete úgy omlott össze, mint a kártyavár. Covid, majd most a háború. Az időjárás is egyre kiszámíthatatlanabb, ahogy egyre inkább kiaknázzuk az élőhelyünket, a Földet. Számtalan tényező játszott közre, hogy az emberek végre tudatosabban kezdjenek el élni.

Veled is megtörténhet!

Mindig azt gondoljuk, hogy ááá, ez velem nem történhet meg. De sajnos igen, bármikor, bármi megtörténhet. Ahogy már testközelből is érezhettük, hogy egy pillanat alatt elveszíthetjük a biztonságot, az addigi munkahelyünket vagy vállalkozásunkat. De ha nem is fajul el ennyire a dolog, annyi biztos, hogy az már mindenkinek a fejébe szöget ütött, hogy kell képezni tartalékot, kellenek a megtakarítások és a pénzügyi tudatosság.

A felmérések szerint a magyar családok többségének nincs 2 hónapnál több tartaléka

Gondolj bele mi történik, ha ebben az esetben valaki elveszíti a munkáját vagy akár egy betegség miatt kiesik egy időre. Tisztában vagyok vele, hogy sok család alig tud kijönni még az adott hónapban is, viszont óriási biztonságot ad egy megtakarítás, biztosítás. Amikor jobban belegondolunk, mire is költöttünk, ha összeírjuk, akkor rájövünk, hogy ha egy kicsit tudatosabban élünk, akkor beleférne havi párezer forint.

Ne maradj le a hasznos tartalmakról se: