Te ne bukj el milliókat!

Találd meg a célod megvalósításához a legkedvezőbb konstrukciót!

Találd meg az arany középutat!

A hitelről sokan sokféleképpen gondolkodunk. Valakit megriaszt, valaki könnyelmű vele. Szerintem az arany középút lehet a megoldás, amikor a céljainknak megfelelően ütemezzük azt. Lehet nagyon rossz konstrukciót választani és lehet olyat is, ami tényleg nekünk fog kedvezni.

Ne élj tévedésben, sajnos a bankod nem biztos, hogy díjazza a hűségedet!

A többség mikor pénzre van szüksége, csak annyit tesz, hogy a saját bankjában megkérdezi, hogy hitelképes-e, vagy sem és ha igen, ott be is adják a hitelkérelmet körbenézés, gondolkás nélkül.

Egészen biztos azt gondolod, hogy a hűséget díjazzák a bankok és Neked, aki több éve ott bankolsz, kedvező ajánlatot adnak.

A szomorú valóság az, hogy a bankok azt értékelik jobban, akik új ügyfelek és legtöbb esetben kedvezőbb hitelajánlatot kap egy vadidegen, mint te, aki évek óta hűséges vagy a bankodhoz.

Milliókat nyerhetsz!

Amennyiben hitelközvetítőn keresztül intézteted a hiteled, még kedvezőbb feltételeket kaphatsz, mert ők már kialkudtak a nagy ügyfélvolumen miatt saját kedvezményeket, amikkel nem túlzás azt állítani, hogy Te milliókat nyerhetsz.

Legyen tapasztalt ügyintéződ! Nyerj időt és rutint!

A hitelközvetítés ingyenes és nem csak a hitel kamatán nyerhetsz. Időt és rutint is, amivel könnyebb lesz számodra az ügyintézés. Sőt, sokszor milliókat találnak számodra az állami támogatások kihasználásával. Ezekből az utóbbi években rengeteg van, így könnyű elveszni a rendszerben és könnyen el lehet bukni milliókat egy tapasztalt ügyintéző nélkül.

Tudd előre, hogy meddig nyújtózkodhatsz!

Ha ingatlanvásárlás előtt állsz, érdemes már előre tudni, hogy meddig nyújtózkodhatsz. Vannak bankok, akik hiteligérvényt bocsájtanak ki, ami egy szoros alkudozásnál, ahol más vevőjelölt is van, igazán nyerő lehet, hogy az eladód biztosra tudja, hogy Te meg fogod kapni a hitelt egészen biztosan.

Nézd meg van-e kedvezőbb a mostani hitelednél!

Azt is meg lehet nézni- és szerintem óriási hiba kihagyni-hogy régebben felvett hitelednél nincs-e most kedvezőbb? Ma 470 000 családnak van változó kamatozású hitele.

A mostani kamatkörnyezetben ez igazán veszélyes, mert ahogy emelik a jegybanki alapkamatot, a hitelintézetek is lekövetik azt.

Számodra ez egy változó kamatozású hitelnél törlesztőrészlet emelkedést is garantál, plusz kiszámíthatatlaságot, hogy nem tudod mekkora tölresztőrészletre számíthatsz a következő kamatemelésnél. 

Legyél biztonságban, ne szálljon el a törlesztőrészleted!

Egészen biztos, hogy megéri, hogy ajánlatot kérj egy fix kamatozású hitelre, hiszen még magasabb kamatnál is megkapod azt a biztonságot, hogy nem szállhat el a törlesztőd.

Nem tudom emlékszel- e a svájci frankos hitelbedőlésekre?

Nekem vannak személyes rosszélményeim emiatt….nyilván már forintos hitelek vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem ingadozhat a törlesztőd a változó kamatozás miatt.

Tudok Neked segíteni!

A Bankmonitor tanácsadójaként elmondhatom, hogy erős pénzügyi előnyre tesz szert az, aki tőlünk kér segítséget, mivel a Bankmonitor olyan nagy volumenben értékesít a kölünböző bankok felé, hogy egyedi, speciális kedvezményeket tudunk elérni az ügyfelek részére, akár kamatok terén, akár bankszámla díjak terén.

Hiba azt gondolni, hogy a bankok az ügyfelek hűségét szimplán díjazzák. Sokszor, amint kiderül, hogy egy független tanácsadó is segíti az ügyfelet (tehát tudják, hogy az ügyfél átmehet akár másik bankhoz is), sokkal kedvezőbb ajánlatokkal is előállnak, mintha csak simán az ügyfél maga menne be ügyintézni.

Online és személyesen is tudok segíteni. Írj nekem az űrlapon keresztül, beszéljünk!

Próbáld ki a Lakáshitel kalkulátort!

Termékek

Lakáshitel

Személyi kölcsön

Bankszámla

Ki mellette, ki ellene teszi le a voksát. Sokan hitelellenesek, sokan pedig hitelt hitelre halmoznak. Én azt mondom, hogy ésszel, átgondoltan kell hozzáállni, sok esetben remek megoldás tud lenni a hitel. Gondoljunk csak arra, hogy például valaki álmai lakásában, házában élhet úgy, hogy nem másnak fizet feleslegesen egy albérletet. Na, az biztosan kidobott pénz az ablakon. Ráadásul az albérlet árak az egekben. Gondolj bele, hogy amit éveken át önt ki az ember albérletre, ha a saját házába menne, mennyivel jobb helyen lenne az a pénz. Szóval a lényeg, hogy okosan a céljainkat támogatva igenis jó lehet a hitel, mint eszköz, ami segít megvalósítani az álmainkat.

Egy hitelfelvételkor számtalan kérdés merülhet fel. Például mennyi önerő kell, milyen jövedelem az elvárás, milyen ingatlant finanszíroz meg egy bank?

A rossz hírem az, hogy ugyan vannak egységes szabályozások, de alapvetően minden bank egy picit más feltételeket szab. Nem egyszerű eligazodni. Ráadásul mindegyiknek van valami olyan előnye, ami jó lehet számodra. 

Akkor mégis mi alapján érdemes dönteni?

Rendkívül fontos ebben az esetben a személyre szabott segítség egy szakértőtől, mert hosszú évekre kötelezed el magadat. Ezért vagyunk mi is, mint független tanácsadók, hogy ebben támogassunk Téged. Az ügyfelektől mi nem kérhetünk pénzt a segítségért, így számodra egy teljesen díjmentes tanácsadás lesz a megoldás. Mire vársz még? 

Ingyenes tanácsadást kérek! »

Megnézem a kalkulátort! »

Elolvasom a blog cikket az állami támogatásokról! »

Sokszor van olyan élethelyzet, amikor gyorsabban kellene pénzhez jutnunk, mint amit a jövedelemteremtő képességünk elbír. Előfordulhat, hogy szeretnél autót vásárolni, egy kis vállalkozást fellendíteni, de akár a gyermeked iskoláztatásához is kellhet segítség. Ezekben az esetekben lehet jó megoldás egy akár pár óra alatt lezajló hiteligénylés és hitelbírálat. A jelzáloghitelek kamatához képest a személyi kölcsönök kamata ugyan magasabb és rövidebb futamidőre adják csak oda (maximum 10 év) a pénzt, de nem kell hozzá ingatlanfedezet, értékbecslés, és nem hetek múlva jutunk hozzá a kért összeghez. Volt olyan ügyfelem, akivel még a bankból ki sem értünk, a számláján volt a pénz.

A helyzet az, hogy a személyi kölcsönöknél is bankja válogatja, hogy melyik jövedelmet hogyan fogadják el. Nagyon változó az is, hogy melyik személyi kölcsön, milyen THM-et tartalmaz, magyarul mennyire drága Neked az, hogy egy banktól kérsz kölcsönt. Ha vállalkozó vagy, sokkal több mindenre kell figyelni, mint egy alkalmazottnak.

Azért jó, ha független tanácsadótól kérsz tanácsot, mert ezeket egyből meg tudja Neked mondani, és azt is azonnal látja, ha egyedi kamat akciót ad éppen egy bank, hogy Te tényleg a legjobb megoldáshoz juss.

Ingyenes tanácsadást kérek! »

Megnézem a kalkulátort! »

Napjainkban igazán fontos, hogy figyeljük a költségeink alakulását. Minden év eléjén kötelező a bankoknak egy kimutatást készíteni, hogy mennyiért bankoltunk náluk. Ezt ugyanott található, mint a bankszámlakivonatok. Jó tudni, hogy ingyenes bankszámlacsomagok is vannak, amikkel egészen könnyen lehet élni. Ha hozzám fordulsz, akkor megkeressük, hogy hol lehetne a legkedvezőbb a bankszámlád és utána foglalok a hozzád legközelebbi bankfiókba időpontot, hogy várakoznod sem kelljen. És tudom, macera a sok csoportos beszedést átállítani! DE van egy jó hírem: már egy nyomtatvánnyal el lehet ezt intézni és a 2 bank lemeccseli egymás között, Neked ez sem kerül további időbe. Jól hangzik, ugye?

Ingyenes tanácsadást kérek! »

Megnézem a kalkulátort! »

Kérj online vagy személyes tanácsadást!

Csak kattints a gombra és töltsd ki az űrlapot!