Biztosítsd be magad és a családod minden eshetőségre!

Kockázati életbiztosítás

Hitelfedezeti életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Kritikus betegségek

Privát egészségbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

Ne tetézzük a család hatalmas tragédiáját anyagi katasztrófával is!

Mikor van rá szükség?

Akkor, ha valaki függ attól, hogy Te gondoskodsz róla, akinek problémát jelentene, ha Te nem lennél. A kockázati életbiztosítások, ha nem történik baj, ördögnek fizetett adónak számíthatnak, mert nem kap belőle a legtöbb esetben semmit a biztosított, de halál esetén a család egyébként is hatalmas tragédiáját nem növeli egy anyagi katasztrófa is.

Sok mindent végig kell gondolni ebben az esetben. Sokszor csak a családfőre kerül a biztosítási védelem, ami hiba. Hiszen, ha egy családanya, még ha nem is dolgozik munkahelyen, rengeteg feladatot lát el.

Ha ő nincs, és csak a gyakorlati teendőkre koncentrálunk, akkor a családfőnek a munkája mellett, el kell látnia az ő feladatait is, vagy ezekre a feladatokra bejárónőt, takarítónőt találni, ami plusz költséget jelent. 

Mikor köss ilyet? Fiatalon, vagy ráérsz vele?

A biztosítás díját több tényező határozza meg? Milyen hosszú időre szeretnéd megkötni ezt a szerződést? Milyen összegre? És milyen meglévő betegséged van már?

A konzultáción megmutatom, hogy mekkora összegű életbiztosítás segítené át a családot egy tragédia esetén. Megbeszéljük, hogy csak balesetből bekövetkező halálra fizessen a biztosító- ezeket már potom pénzért el lehet érni- vagy bármely okú halálra is fizessen? 

Megmutatom azt is, hogy olyat érdemes választani, aminek soha nem nő a díja, vagy olyat, ami a biztosítási időszak elején hihetetlenül olcsó és évente a korunkkal nő a biztosítási díj is.

Hitelfedezeti életbiztosítás

Valós megoldás kell, ami fedezi a kárt

Ahogy sok más esetben is, nem feltétlenül a bank által kínált  megoldás  a legjobb, sőt! Ezért fontos bevonni független szakértőt, aki tud segíteni eligazodni és a legjobb megoldást kiválasztani. Olyanra voksoljunk, ami káresemény esetén valós megoldást fog nyújtani. 

Díja általában függ a hitel összegétől és az ügyfél korától, de valahol csak a törlesztőrészlet nagysága alapján számolnak. Létezik olyan is, aminek csökken a díja a hitelösszeg csökkenésével. 

Nem elég egyik félre kötni, bármelyik családtag jövedelmének kiesése nehézség lesz.

Nem csak halálra fizet a legtöbb, felmondásra, táppénzre is. 

Van hiteled, de nincs hitelfedezeti életbiztosításod? Akkor nincs mire várni, írj azonnal, kérj ingyenes konzultációt!

Van már, de kíváncsi vagy, hogy lehetne-e jobb is? Akkor kérj konzultációt!

Még többet szeretnél tudni? Olvasd el a blog cikkemet a témában!

Vajon Te mennyit spórolnál egy röpke utánajárással? – Legális variációk hitelfedezeti életbiztosításokra

Kritikus betegségek

Fókuszálj a gyógyulásra, a pénz ne legyen akadály!

Rengeteg féle betegség létezik, de van pár olyan, amitől leginkább tartunk. A statisztikák szerint a rák, agyvérzés, szívinfarktus a leggyakoribb betegségek, amitől igazán félünk. Tudjuk, hogy végzetesek lehetnek, de azzal is tisztában vagyunk, hogy sajnos sokszor pénz kérdése a gyógyíttatása. Ha pedig csak az állami egyészségügyre számítunk, akkor is rengeteg idő, amíg felépül valaki egy ilyen betegségből. További stresszfaktor jellemzően a kereset kiesése, hiszen a táppénz csak a jövedelem 60%-a.

Megoldás lehet, ha kritikus betegségekre kötünk biztosítást. Lehet csak 1-1 betegségre is, de lehet akár nagyon sokfélére is. Ez a mi döntésünk, mintahogy az is, hogy mennyit fizessen a biztosító, ha megtörténik a baj. Én irányadónak azt javaslom, hogy 1 évi jövedelmünk legalább legyen ez az összeg, hogy tényleg a gyógyulásra tudjon a beteg koncentrálni. 

Privát egészségbiztosítás

Ne várj az állami egészségügyre, nyerd meg a csatát!

Nem titok, hogy ma már teljesen rutinszerűen megyünk magánorvoshoz, mert egyszerűen nincs időnk kivárni az állami egészségügyet. Ami régen csak a jobbmódú embereknek volt a kiváltsága, az ma hétköznapi megoldássá vált.

A Forbes magazin kutatása szerint hazánkban 80 milliárd!!! forint landol évente a 30 legnagyobb magánszolgáltatónál! Ezeket a szolgáltatásokat finanszírozhatod saját zsebből, vagy akár biztosítás útján, sőt akár egészségpénztáron keresztül is, az utóbbi kettő kombinációja pedig igazán kedvező.

Most képzeld el egy pillanatra, hogy ultrahangra mész egy magánintézménybe. Belépve kicsit elbizonytalanodsz, mert nem vagy benne biztos, hogy jó helyen jársz.

Minden luxus körülményeket tükröz, kicsit szálloda feelingje van, tisztaságtól ragyog minden, nincs tumultus, a recepciós mosolyogva kérdezi a nevedet és kéri, hogy foglalj helyet, amíg megkeresi hova kell menj. Nem kell sokáig várj, máris szólítanak.

A legmodernebb eszközökkel vizsgálnak meg és minden elsőre értehetetlennek tűnő orvosi szöveget úgy magyaráznak el akár többször is, hogy teljesen megnyugszol, tudod jó kezekben vagy. És most nyisd ki a szemedet, mert ez a valóság. Én ezt éreztem legutóbb az egyik szegedi magánklinikán. 

Nézd meg, hogyan tudod ezt egy biztosítással kifizettetni.

Nem a legolcsóbb biztosítások között szerepelnek, de ha orvoshoz kell menni, az sem lesz az és még a pénztárcád is korlátoz. Egy jó biztosítás esetén, azért egész tág keretek között lehet mozogni mind klinikák, mind finanszírozás tekintetében.

Leszervezik Neked a vizsgálatokat, kifizetik azt Neked és megoldási javaslattal segítenek a gyógyuláshoz. MR, PET-CT, ultrahang, röntgen sokszor már csak protekcióval érhető el gyorsabban. Egy orvos közeli hozzátartozója mesélte a napokban, hogy régen elég volt, hogy megemlítette az édesanyját, hogy orvos, máris előre került a sorba, most már ez sem számít semmit. 

Az, hogy mennyibe kerül a biztosítás, függ attól, hogy milyen széles körben szeretnéd, hogy szolgáltassanak Neked a klinikák és hogy hány éves vagy.

Vannak, akik kizárják az előzmény betegségeket, valakik csak bekérik a leleteket és utána döntenek a biztosítási díjról, van olyan, aki pedig nem foglalkozik vele, csak bizonyos vizsgálatokat nem fizet ki helyettünk. 

Jól lehet kombinálni egészségpénztárral.

Kérj konzultációt és nézzük meg Neked mire van szükséged!

Elolvasom a 2 blog cikket a témában:

350 millió forintból gyógyulni álom vagy valóság?

Mit tudnak a magán egészségbiztosítások?

Balesetbiztosítás

Kevés pénzből magas összegű védelem

A legolcsóbb biztosítások, amiben  lehet magas összegű védelme az ügyfélnek. Már évi 36 000 Ft-ért  olyan szolgáltatásokat kap az ember, ha például egy egyszerűnek tűnő csonttörés történik, ami a végén mégis műtéttel és minimum 6 hét táppénzzel jár, hogy nem fog gondot okozni a kieső jövedelem. Sőt, a rehabilitáció sem a félretett pénzből megy majd. 

Jellemzően kidobott pénznek érzik az emberek, mert, ha nem történik baj, akkor csak a költség részét tapasztalják meg. Sokan pedig azt hallották, hogy úgysem  fizet majd a biztosító. Ennek 2 oka lehet. 1. Nem olyan történik, amire szól a biztosítás. 2. Nem került elmagyarázásra minden feltétel.  Plusz sokan azért nem kérnek semmit, mert  a lakásbiztosításhoz van nekik. Az ehhez kötött balesetbiztosítások 99%-a nesze semmi fogd meg jól kategória. 

A gépjármű kötelezőjét hányan nem fizetnék be, mert úgysem történik baj alapon, ha nem lenne kötelező? De hány embernek segítség, mert van ilyen biztosítása. Valahogy így kellene a balesetbiztosításról gondolkodni

Nem találtad, amire szükséged van vagy bizonytalan vagy?

Írj nekem itt:

Kérj ingyenes konzultációt itt: